Navštíveno 957x

...konkrétne tých, čo majú hru InFamous. Stáva sa Vám, že sa hra z ničoho nič zasekne a neide s tým nič spraviť, len napevno vypnúť konzolu? Podotýkam že všetko iné beží fajne, na hru som nainštaloval posledný update, konzola je na verzii 3.55 ale robilo to aj na predošlej. Konzola prehriata nie je, disk poškodený tiež nie, médium tiež nie, proste raz za čas (trebárs raz za 10 hodín hrania) to buď pri naťahovaní novej úrovne, alebo pri nejakej akcii (trebárs skok z výšky, výbuch) vymrzne obraz a zvuk v pohode ďalej ide ako keby v pozadí. Skúšal som to u kamaráta, teda požičal som mu tú hru a jemu to nemrobí...
Podotýkam že ide o starú tučnú konzolu, 160GB Fatty
nemas problem s prehrievanim ? nieco podobne robilo kamosovi pri nhl 2011. potom som mu trosku upgradoval fukar a odvtedy uz bol pokoj.... mozno by bolo dobre ps3 trosku prefuknut kompresorom...
Nene, práve že sa to vôbec neprehrieva a robí to len táto jedna hra :-(
tak potom netusim, este by to mohlo mat eventualne nejaku suvislost s poskodenym save profilom konretne pre tuto hru, ale to uz je cista alchymia. a si si 100% isty ze u kamosa to nerobilo alebo ti to len povedal a ani to neskusal ? uz sa mi take nieco par krat stalo a nakoniec pri osobnom teste na jeho zeleze to robilo tiez....
Neh, je to kamoš a neklamal by. Dohral to celé bez jediného oného... Tak ja asi skúsim rozobrať konzolu a prefúknuť a potom sa uvidí :-/