Navštíveno 1700x

Čau, mám octávku rok 2000, TDI 66kw. Umírá mě spojka a chtěl bych poradit jakou sadu koupit.Nevím jestli je tam dvou hmota nebo ne. nevíte někdo? díkec

11.01.2011, 14:53 |
20bad tam není dvouhmota, v kelly nejlevnější od Starline po slevě za 4559,-, 3 dílná sada, Sachs za 6180,-,Valeo 5818,-, záleží kolik za to chceš dát
ja ti muzu nabidnout Luk 622 2235 00 za 3940,- coz je spojka kterou tam mas origo z fabriky

11.01.2011, 15:01 |
20bad Taky bych da tu LUK, cena hodne dobra
Měla by tam být dvouhmota. Každopádně spousty lidí přecházejí na jednohmotu ATD z Fabie. Snese víc než ta dvouhmota. Kor pokud máš v autě chip nebo jiné úpravy.
mikevr6 : ozval bych se ti na mail tak za tyden. diky moc za nabidku. super cena.
mam skladem Sachs novatora na 1,8T, mela by pasovat na TDI
jinak uz bude mit dvouhmotu

11.01.2011, 15:40 |
slama mikevr6: A kolik by stalá spojková sada na BMW e46 320d r.v.2002
slama: mrknu ti na to zitra jak budu v praci
Na to BMW bych mel LUK 624 3101 00 za 5450,-
mal som na nissane luk a uz nikdy viac, prezila 20tisic km normalnej prevadzky a umrela. potom som ju vymenil za exedy a maximalna spokojnost. ked som si pri vymene porovnal pritlacak a lamelu, tak ta luk mi pripadala taka labilna a ovela horsie spracovana nez ta exedy. pokial riesis cenu, radsej sachs. su urcite kvalitnejsie nez spominany luk.
jo hlavne ze v Sachs baleni kolikrat najdes Luk a naopak.
jj mikevr6 ma pravdu, napr. ta sada seriova od Sachs co tu mam ma komponenty od LUK, je to naprosto normlani
sakra uz aj spojky ? minule som kupoval loziska skf, doslo nieco uplne ine v krabicke skf. potom capy moog, doslo delphi v krabicke moog. potom som objednal loemferder a dosli moog.... som si myslel ze to len niekto na sklade kde objednavam kradne, ale zeby to bolo aj u vas ? sorry za OT.
musis to brat, ze to soli vetsinou par fabrik a firmy to jen prebalujou
kupuj ruville,mas to levnejsi a najdes tam vzdycky jen ty nej veci.