Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > HELP: Hlídané parkoviště

o Navštíveno 1120x o
o 11.01.2011, 11:19 | Thullo
Prosím vás, mohl by mi někdo pomoct s osvětlením rozdílu mezi Hlídaným parkovištěm a Placeným parkovištěm? Nejlépe nějaké citace zákona - děkuji!

Já se domnívám, že na Hlídaném parkovišti jsou zodpovědní za odcizení, poškození a vykradení, ale na placeném ne - je to tak?

Díky moc všem za info...

foto k příspěvku  od Thullo

o 11.01.2011, 11:30 | Kubais
Minuta na googlu.
[ Link ]
nečetl sem to, je to moc dlouhé,ale snad poslouží:)
o 11.01.2011, 11:37 | Thullo
2 Kubais:
No to prave neni uplne ono - to jsem take nasel :o)
dokonce i toto:
[ Link ]
ale to mi nepomuze - tam je popsany primo konkretni pripad - coz mne nezajima! Potrebuju opravdu DEFINICI toho, zac je a zac uz neni zodpovedny provozovatel HLIDANEHO parkoviste.

Me totiz auto neukradli, ani nevykradli, me ho jen poskodili v hlidanych garazich, ale provozovatel tvrdi, ze to neni jeho starost. I kdyz to byli lide, co tam nemeli co delat. Nebyli to dokonce ani zakaznici garazi, kde jsou kamery, zavory a bezpecnostni vstupni chipy! Takze tak :o)
o 11.01.2011, 11:39 | Only_One
Placené parkoviště je plac kde musíš zaplatit :-) a hlídané je plac, kde někdo dohlídne, že zaplatíš :-D
o 11.01.2011, 11:44 | Thullo
2 Only_One:
Voe :o)
o 11.01.2011, 18:44 | HIGHTOWER
Vždy záleží na podmánkách toho parkoviště. Může to mít jakkoli nazvané, hlídaní placené parkoviště, ale nikdo to hlídat nebude. Nemůžeš se odvolávat na obecný název něčeho, vždy záleží na podmínkách, které tam musí být vyvěseny aby ses s nimi seznámil a věděl, co a jak.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3366 sekund.