Navštíveno 943x

Co rikate na Megana 1.6 prvni generace? Jak kje na to mse spolehlivosti apod
také jsem kdysi chtěl kupovat, ale narazit na dobrý kus je opravdu těžké. Jeden známý ho má/měl a pokazilo se mu tam snad všechno. Startér, altík, často KO výfuk, atd. Každopádně dle mě to auto je líné a žere :)
mam 1,4 16V (phase 2 - nebo jak to značej) a funguje bez problémů - jen spotřebák (kotouče, desky, pneu, olej), ted po 10 letech jsem měnil katík a chladič ...
ale není to honda, tak se mu dny u mě krátí a co nevidět ho snad pošlu do světa :o)
Je to furt renault,takže se musí s opravami počítat,ale není to nic co by nezvládl i šikovný kutil a dílů je taky mraky a docela dost i shodné se sourozenci od renaultu.

11.01.2011, 10:27 |
CRK radši ne, měl jsem a na to, že to byl 8 ventil, tak to docela jelo.. ale... a to sem kupoval docela pěknej kousek na pohled.. do měsíce převodovka a kat, pak sem ho uvařil a další a další problémy.. teď mam tři roky Hyundai coupe a nic... vůbec nic :-D

11.01.2011, 11:12 |
DaveX My máme 1,6 16 ventil a jede to hodně slušně na 1,6. Dle mě, z těch starších aut jedna z nejlepších 1,6. Máme ho cca 1,5 roku a zatím žádný problém.
Žere to v průměru 7 i když tomu trochu šlápneš, tak s midnitem nesouhlasím. To i moje felda 1,3 žere víc a nejede.

11.01.2011, 11:34 |
Hanes Dnes jsem na jedný 1.6 8v stanovil smrt kvůli korozi prahů a spodku auta, jinak pojízdný auto, tak když bys ho chtěl rovnou na díly tak myslím že ho majitel nechá rozumě. Jinak myslím že v týhle cenový relaci to je průměrný auto.
Děda ho má, jenže s ním najezdí prd,garážuje ho a v zimě jezdí favoritem. Takže jeho kousek je ok. Ale jinak bych do něj nešel ani omylem. Jak tu bylo napsáno - je to francouz.
fordik: Nenech se ale zmást, včera sem třeba kuchal na repas altík z rencka Made in France pač už se ozývaly ložiska a ejhle, na ložiskách tučným písmem "GERMANY" :)Takže hned dvě německé kur*ítka ve francouzském ústrojí

11.01.2011, 13:02 |
CRK jo, a prahy taky ne hov...
Když jsem byl na technický s Renaultem, tak mně třikrát vraceli... Když s Hyundai Coupe, tak obdivovali stav.. Renault radši ne...
voz si u rencka v kufru aspon dvě náhradní cívky abys aspon dojel až to přestane jet :)
francouz jebka nechtěl bych to ani zdarma a to nekecám :)
CRK: Jaký byl rozdíl v pořizovacích cenách?
Jakej pan, takovej kram, to plati u VSEHO!