Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Koupe Renault Megane

o Navštíveno 944x o
o 11.01.2011, 09:54 | LukasMatej
Co rikate na Megana 1.6 prvni generace? Jak kje na to mse spolehlivosti apod

o 11.01.2011, 10:08 | Midnite
také jsem kdysi chtěl kupovat, ale narazit na dobrý kus je opravdu těžké. Jeden známý ho má/měl a pokazilo se mu tam snad všechno. Startér, altík, často KO výfuk, atd. Každopádně dle mě to auto je líné a žere :)
o 11.01.2011, 10:16 | Petura
mam 1,4 16V (phase 2 - nebo jak to značej) a funguje bez problémů - jen spotřebák (kotouče, desky, pneu, olej), ted po 10 letech jsem měnil katík a chladič ...
ale není to honda, tak se mu dny u mě krátí a co nevidět ho snad pošlu do světa :o)
o 11.01.2011, 10:20 | Kubais
Je to furt renault,takže se musí s opravami počítat,ale není to nic co by nezvládl i šikovný kutil a dílů je taky mraky a docela dost i shodné se sourozenci od renaultu.
o 11.01.2011, 10:27 | CRK
radši ne, měl jsem a na to, že to byl 8 ventil, tak to docela jelo.. ale... a to sem kupoval docela pěknej kousek na pohled.. do měsíce převodovka a kat, pak sem ho uvařil a další a další problémy.. teď mam tři roky Hyundai coupe a nic... vůbec nic :-D
o 11.01.2011, 11:12 | DaveX
My máme 1,6 16 ventil a jede to hodně slušně na 1,6. Dle mě, z těch starších aut jedna z nejlepších 1,6. Máme ho cca 1,5 roku a zatím žádný problém.

Žere to v průměru 7 i když tomu trochu šlápneš, tak s midnitem nesouhlasím. To i moje felda 1,3 žere víc a nejede.
o 11.01.2011, 11:34 | Hanes
Dnes jsem na jedný 1.6 8v stanovil smrt kvůli korozi prahů a spodku auta, jinak pojízdný auto, tak když bys ho chtěl rovnou na díly tak myslím že ho majitel nechá rozumě. Jinak myslím že v týhle cenový relaci to je průměrný auto.
o 11.01.2011, 11:53 | Fordik
Děda ho má, jenže s ním najezdí prd,garážuje ho a v zimě jezdí favoritem. Takže jeho kousek je ok. Ale jinak bych do něj nešel ani omylem. Jak tu bylo napsáno - je to francouz.
o 11.01.2011, 12:01 | Kubais
fordik: Nenech se ale zmást, včera sem třeba kuchal na repas altík z rencka Made in France pač už se ozývaly ložiska a ejhle, na ložiskách tučným písmem "GERMANY" :)Takže hned dvě německé kur*ítka ve francouzském ústrojí
o 11.01.2011, 13:02 | CRK
jo, a prahy taky ne hov...
Když jsem byl na technický s Renaultem, tak mně třikrát vraceli... Když s Hyundai Coupe, tak obdivovali stav.. Renault radši ne...
o 11.01.2011, 13:07 | Nismo.Power
voz si u rencka v kufru aspon dvě náhradní cívky abys aspon dojel až to přestane jet :)
francouz jebka nechtěl bych to ani zdarma a to nekecám :)
o 11.01.2011, 13:08 | Kubais
CRK: Jaký byl rozdíl v pořizovacích cenách?
o 11.01.2011, 16:01 | Proffesor_W
Jakej pan, takovej kram, to plati u VSEHO!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.311 sekund.