Navštíveno 1483x

Lze do smlouevy dat neco ve smyslu "Prodavajici se vzdava jakekoliv zodpovednosti za vady, ktere se objevi po podepsani teto smlouvy" Nebo jak to nejlepe napsat aby jsem necekal az mesic telefonat
Spis vsechny zavady napis do smlouvy jako zname veci prodeje a pak tohle delat nemusis. Hlavne kdyz bych takovou smlouvu nekde mel predlozenou, tak bych ji z principu nepodepsal, at by stav prodavajici zalezitosti jakejkoliv....
To je proste signal pro kupujiciho neserioznosti a jiste kamukery....
Muj nazor...
Jinak klasicke smlouvy dle zakoniku a seznam zavad a jsi v klidu....

11.01.2011, 08:19 |
Hanes Mít ve smluvě napsáno něco takovýho tak se otáčím a auto nechci. Je to tak drsný že každému musí být jasný že tomu autu něco je. Napiš to ve stylu bazaru-jednotlivé díly jsou provozně opotřebené, vyžadují kontrolu, nebo výměnu, bez záruky.
Každopádně pokud vim že tam něco je tak si o tom s kupujícím promluvím a do smlouvy to napíšu.
Těch vzorů je ke stažení dost, tak si vyber co se ti bude líbit.
Někam tam šikovně vlož větu, že kupuje auto tak jak leží a běží.Všechno ostatní tam nech. Pokud ti takhle podepíše smlouvu, vzdává se jakékoliv pozdější reklamace, prakticky za nic neručíš.
Pred 2 mesicama jsem prodaval auto,tak jsem se o to zajimal, a nekde, uz nevim kde, jsem se docetl, ze kupujici muze vyzadovat penezni castku od prodavajiciho,pokud je na aute skryta zavada do doby 6 mesicu od podepsany smlouvy.
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
Kdo s čím zachází, s tím taky schází
Natrefil jsem na tohle, kdyby někdo zase sháněl KS :-)
[ Link ] Docela dobré jen vyplnit a je to