Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hvězdné nebe op. kabel

o Navštíveno 1710x o
o 10.01.2011, 19:31 | LUPO
Chtěl by jsem dětem do pokojíčku. Už někdo někdy řešil či dělal. Děkuji za rady

foto k příspěvku  od LUPO

o 10.01.2011, 21:08 | dolph
ted v sobotu nebo nedeli to dávali na Coolu ve "vítejte doma" vypadá to luxusně, vytvořit to asi nebude nic složitého.. koupit tapetu/nálepku s hvězdnou oblohou,nalepit na něco co se dá tenkým vrtákem anebo vetsi jehlou propíchnout, napíchat dírky, nastrkat vlákna + nějak zafixovat a mohlo by to fungovat :)
o 10.01.2011, 21:21 | LUPO
Jo viděl jsem ale zajímalo by mě zda se nedá sehnat třeba jen vlákno a jak na to.
o 10.01.2011, 21:26 | dolph
vlákno jsem videl kdysi v GM Electro a tusim ze i v GESu, zkusil bych třeba i Hadex .. a nějaké "příslušenství" by k tomu měli mít taky
o 11.01.2011, 07:39 | Šestikule
mno, taky jsem to asi před dvouma rokama chtěl, ale nakonec jsem koupil za tři pětky fosforové hvězdičky a nalepil je na strop. Musím říct, že děti to bavilo pozorovat ani ne měsíc, hvězdičky tam jsou stále, v noci svítí, ale už si jich vůbec nevšímají.
o 11.01.2011, 07:49 | Petura | Upraveno: 2011-01-11 07:55:30
my jsme dětem pořídili želvu, která má v krunýři hvězdičky a promítá je na strop ... :o)
[ Link ]
o 11.01.2011, 08:27 | CervinVega
Večer hodím fotky z chodby v bytě co jsem dělal, vypadá to luxusně, sada 250 vláken, 16 programu, můžeš si vytvořit souhvezdi, 2 a více vláken k sobě pro silnější jas...
o 11.01.2011, 09:03 | CervinVega
tak jedna z montáže, jsou to 2 osb desky, vyvrtane diry, natrene na bilo, vsunutá vlakna s presahem, deska č. 1 přišroubovaná na hranoly (celkem 2+2 +1 stredovy) chycené do stropu, druhá deska povesena za háček a nastrkana zbyvajici vlakna, pote zaklopena nahoru a prisroubovana... kolem zdi mezery 5cm, vlakna fixovana "zevnitr-shora" akrylem (samo lze pouzit cokoliv jineho), spara mezi deskama priznana
na foto jeste pred sesazenim k sobe, jen vytazena nahoru a chycena...

foto k příspěvku  od CervinVega

o 11.01.2011, 18:00 | LUPO
CervinVega: kde se to dá pořídit, myslím ta vlákna a tedy i zbytek
o 12.01.2011, 12:51 | CervinVega
je toho plna ebay .-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.9863 sekund.