Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > help, motor fiesta

o Navštíveno 968x o
o 10.01.2011, 12:20 | matis77
najednou to cuklo a jede jen na 3 válce, svíčky dávaj, ale jsou zle poblitý od oleje...co to může být a kolik si mám připravit ??? jde o motor 1.3 16v r.v.2000 má to najeto poctivých 57tkm....díky

o 10.01.2011, 12:22 | Midnite
možná nový motor :D
o 10.01.2011, 13:34 | matis77
to doufam ne, auto jsem koupil pred 10ti dny, do tý doby bylo spolehlivý a opečovávaný, bez problému a investic, koupil jsem ho jako wintercar s tím že ho na jaře výhodně prodám :-/
o 10.01.2011, 13:54 | Timbo
mohlo ti nekde fouknout tesneni nebo vylitnout gufero nebo mas v prdeli tesnici gumicky ventilu, muze toho bejt spousta asi bych nechal zmerit tlaky skontropoval rozvodak a dal novy svicky tim bych asi zacal
o 10.01.2011, 14:18 | matis77
zatím je to v servisu, až bude volno tak se sundá hlava a uvidí se...je to jak naschvál, roky sloužila a mě se po deseti dnech vysere, fakt se mi to zrovna hodí, od novýho roku jen všude sypu prachy...
o 10.01.2011, 18:31 | Nismo.Power
všechny od oleje ? to by bylo dost divný....
mohlo odejít nějaký gufero na ventilu ale to neni ze dne na den....zkusit na startovat vyndat měrku a zacpi palcem zdali tam je tlak nebo neni, resp. nesmí tam bejt tlak aby ti to vyrazilo prst pryč....
samo zkouknout komprese jak sou na tom.... nebo pokus sou svíčky zezhora vylitý tak těsnění u víka a tradá .....

a seš si vůbec jistej tim že to je od oleje a neni to jen špatně spálená směs ? svíčkový káble a svíčky sou velice častá vada na fordu :)
o 10.01.2011, 18:48 | Oli
opravil bych ze svičky, kable a zaplovaci modul ze kteryho vedou kable ke svickam jsou nejcastejci problem fordu. mel sem podobnej problem na focusu r.v.2001
o 10.01.2011, 19:40 | matis77
ok, řeknu teda mechanikovi až se k tomu dostane, aby nejdřív prozkoumal kabely, modul a vše okolo, než začne sundavat hlavu...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3116 sekund.