Prosím Vás všechny co rozumíte IT - mám problém s WiFi - koupil jsem rodičům do Prahy WiFi router TP-LINK TL-WR543G
[ Link ] ale na starším NTB kde je WiFina je problém, že když jí aktivuji (zapnu) tak se NTB buďto hned, nebo někdy až po chvíli restartuje a pak se resetuje stále dokola. Vždy než se resetne se na zlomek vteřiny zobrazí celá modrá obrazovka (modrá smrt)
Vzal jsem si ho tedy do Ostravy, přeinstaloval vše kolem WiFi a tady na starším TP-LINKu (číslo nevím, mám ho asi rok) to šlapalo v pohodě a bez potíží - neresetlo se to ani jednou. Poslal jsem ho tedy zpět do prahy a tam když to zapli, zase se to chová stejně - tedy RESET pořád dokola...
Zajímá mne, zda třeba, že je ten NTB starší nemá problém s těmi pásmy nové WiFi (tam jsou nějaké ty b, n, g a já nevím co všechno - nerozumím tomu)
Dá se to nějak vypnout na tom routeru, ty nové frekvence (či co to je?) Nebo nenapadá někoho, proč to ten NTB starší tak trápí?
Když se na tu WiFi v Praze připojím mobilem, nebo PDAčkem tak to šlape paráda, ale ten NTB to prostě resetuje...
Díky moc všem za info!