Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: ntb nejede

o Navštíveno 822x o
o 07.01.2011, 05:41 | Zephyr
když dám zdroj do zásuvky, tak ledka svítí jakože je v provozu. Když ale zastrčím konektor do ntb kontrolka zhasne :-(
Podle mě je někde zkrat. Podařilo se mi z děcek dostat že na stůl vylily trošku vody, která asi cákla do PCMCI slotu. Kolik té vody bylo nevím(max sklenička). Ani kolik jí mělo cáknout do slotu. Přiznali se mi až po 2 dnech, kdy jsem zkoušel ntb nějak rozjet.
V případě že by už nejel, je možnost jak připojit HDD ke stolnímu PC? Mám tam fotky které nutně potřebuju.

o 07.01.2011, 06:28 | signum
Mělo by to jít přez adaptér. Jestli chceš,tak dnes jedu Zaječí,tak ho vemu sebou a můžem to o víkendu spáchat :o) Kdyžtak cinkni .
o 07.01.2011, 06:52 | Zephyr
supr ozvu se ti
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3886 sekund.