Navštíveno 1036x

už několik dní řeším nějakej lowcost do Londýna (ideálně Gatwick), odlet nejlíp Praha, ale klidně i Linz, Vídeň, Mnichov tzn rozumnej okruh. máte někdo nějakej tip co jinýho krom easyjet, wizzair, ryanair tam lítá? datum mám pevně danej a všechno mi vychází kolem desítky, což mi přijde hodně.
hm asi si vyjmenoval vsechny moznosti si myslim :D my vzdycky litame do londyna z altenburgu. a co sem ted slysel tak kamosi letej do londyna pres amsterdam z prahy. co british airways? koukal jsi?
No vyjmenoval jsi to asi všechno, ale to mi neříkej, že nic levnějšího není? Já vždycky letěl tak za dvojku, obvykle z Německa (Lipsko, Berlín apod.)... asi podražili :(

06.01.2011, 23:44 |
Sau Spíš řekni na jaké je to termíny...
ja ted letim z polska do liverpoolu asi za talir,tak si nemyslim ze by zdrazovali,mam taky presnej termin co potrebuju,ale 2 mesice dopredu
takhle, ta cena je pro dva samozřejmě, ale tím, že jsem fixovanej na odlet 23.1. (přílet 18-19.2.) tak jsou právě ty ceny takový jaký jsou. samozřejmě že jsou letenky za litr, dva, ale bohužel pro můj termín nic.
Br.airways je snad za 13K.

07.01.2011, 12:40 |
Sau | Upraveno: 2011-01-07 12:48:08
Pokud by ti nevadilo že to nebude na Gatwick ale na Heathrow, tak sa to dá pro 2 lidi kolem 7 tisíc Kč. Buď z Prahy s Lufthansa s přestupem v Miláně vidím zpátečku pro 2 za 7250 Kč . Nebo z Berlína s BMI bez přestupu za 245 Eur.
Ale nejak o moc levněj asi ne. Je to už moc narychlo, navíc víkend..

07.01.2011, 13:13 |
MAGIC-007 | Upraveno: 2011-01-07 13:15:27
jukni se znovu na www.ryanair.cz Ten tvůj termín vycházel i se zpáteční pro dva lehce přes trojku ;-) Akorát odlet je Brno a přílet London Stansted (cca 55 km od centra) což je + 17 liber na dopravu z letiště do Londýna :-)
Pokud by ti nevadilo letět z Bratislavy, tak přes Ryanair to vychází asi na 140€ za dva lidi v ten termín co píšeš.
sau: jj, jenže transport Heathrow Gatwick mě dorovná na tu desítku. tohle jedině lowcostem, což Lufthansa není.
Magic, Tweety: super, Brno nebo Blava už vychází líp, s bagáží to je na 5K.
ono s tím stejně asi nic moc nevymyslím, na Gatwicku máme hotel na přespání přes noc, Stansted je od Gatwicku 120km, když to tam počítám tak s dopravou z letiště na letiště to vychází stejně tak 8K.
ale určitě díky za nasměrování chlapáci

07.01.2011, 22:39 |
Sau tak transport máš za pár liber třeba s easybusem, ale jasan, je to komplikace a zabere to zas nejaků hodinu navíc, to je fakt. Holt opravdu dost blbé termíny :(