Navštíveno 1007x

06.01.2011, 13:26 |
Cenda potřebuju něco pro účetní tak koukám po novém PC. Šly by tam sedmy, účetní program pak používají další počítače. Narazil jsem na tohle - co vy na to, páni od(p)orníci, je něco takového normálně použitelný? :-)
[ Link ]

06.01.2011, 13:28 |
CRK Pro mně je atom vždycky nepoužitelnej a za ty prachy bys sehnal něco normálního..

06.01.2011, 13:30 |
Cenda mám nabídku na postačující komp za cca 7t bez OS, tohle mě spíš zajímá teoreticky.
Za ty prachy se podle mě dá složit už i normální počítač kterej bude na kancelářský věci plně dostačujicí... Jedinou výhodu tohoto bych viděl že to zabere málo místa, ale jinak od toho opravdu žádný velký výkon nečekej
teraz som kamosovi pre ekonomku do firmy skladal pc - bez monitora, klavesnice a mysi - cize ciste len bednu. Celeron, intel zakladovka, 1GB ram, 320GB HDD, bedna zo zdrojom, Win7 a Office 2007 basic - celkova cena 401€..... podla mna to staci a ked sa nieco posere, nie je problem hocico ihned vymenit....
cenda: na rozdíl od ostatních jsem si skoro jistý že na tebou popsané veci bude tohle v pohode dostacujici,a vyhodou je skvela skladnost na stole a nulova hlucnost. A pokud by si to mel uchyceny k monitoru tak jak tam naznacuje ten obrazek tak je to uplne paradni.
Jako Klobouk, N330 v kombinaci s chipsetem ION je použitelnej na kancelářské práce, nulová hlučnost, VESA držák na LCD. Beru je od brněnské 100megy a lidi to kupujou. Než si poskládat nějakej noname ve velkým casu se sockou celerem, tak toto je rozhodně lepší. Kdyby ses chtěl na cokoli zeptat, tak klidně napiš. Žádný supr ceny sice neumím, ale zase mi jich rukama prošlo celkem dost, takže snad poradím :-)
Celkem dobrý článek o N330 aby ses ujistil jestli toto na Tvoji práci bude stačit :
[ Link ]