Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Import kontaktů z Gmailu do Outlooku

o Navštíveno 1877x o
o 06.01.2011, 10:48 | šedivákk
Zdravim, sám už si nevim rady, tak zkusim štěstí zde... o co se jedná: potřebuju dostat kontakty co mám na Gmailu do Outlooku. V Gmailu vyexportuju kontakty do souboru .CSV, následně se je pokoušim importovat do Outlooku, kterej taky žere .CSV, ale pořád to hlásí nějakou chybu formátu. Z outlooku to potřebuju následně dostat do Nokie, takže jsem se pokusil v Nokii vytvořit pár kontaktů, následně to přes PC Suite synchronizovat s Outlookem a pak vyexportovat do .CSV, abych viděl, jestli se ty excelovský soubory lišej - a taky že jo. Ty z nokie měly navíc uvozovky, kdežto gmail měl pouze čárky. Takže jsem pomocí CTRL+C/V přeformátoval celou tu tabulku, aby to bylo recht... ale furt mu to recht neni, cice to Outlook zkousne, kontakty se naimportujou,ale jsou prázdný... nemá někdo zkušenosti či fígle, jak to udělat?

o 06.01.2011, 13:22 | RedBaron
Já jsem hned na první střel našel tohle: [ Link ]

Myslím, že to spočívá v importu z jiného programu a určení čárek jako oddělovačů.
o 07.01.2011, 09:37 | šedivákk
Tohle všechno už jsem zkoušel, buď to skončí chybou formátu a nebo se kontakty v outlooku objeví,ale jsou prázdný (žádný jméno ani číslo). Zkoušeno za dvou PC s outlookem 03 a 07... Jdu si to hodit
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4494 sekund.