Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Další co nezvládá emoce

o Navštíveno 998x o
o 05.01.2011, 15:53 | Aegis
Asi lidi v poslední domě málo pijí a mají málo sexu.
[ Link ]

o 05.01.2011, 15:57 | Kamil
spíš teď budou novináři honit kdejakýho tydýta, co nejezdí podle předpisů...
o 05.01.2011, 16:00 | Aegis
neřeknu když někdo udělá chybu, já jsem byl dens také málen sestřelen, protože mně nedali přednost (jel jsem i docela rychle), ale předjíždět a pak brzdit - to je prasárna.
o 05.01.2011, 16:06 | Katy
anebo chteji byt v televizi :))) i kdyz smutny zpusob
o 05.01.2011, 16:14 | Radeggast
Z toho důvodu jsem koupil do auta mini kameru, ještě ju teďka nezapomínat brát sebou... :) A jestli někdo bude chtít zkusit pojišťovací podvod, bude to natočený...
o 05.01.2011, 16:18 | Ravo | Upraveno: 2011-01-05 16:22:14
ale v pořádku, jen ať si není nikdy nikdo jistej kdo ho na silnici natáčí. Hlavní ale je, aby to pak mělo nějákej smysl = byl to použitelný důkaz. Jinak se z toho ti Trpišovští apod. celkem v pohodě zase vykroutí :-(

Navrhuju jako povinnou výbavu auta místo přitroublých návodů na ošetření kamerky co budou natáčet a archivovat cca 2h co se děje před a za autem. Aby si pak policie mohla hned na místě stáhnout záznamy dotčených účastníků havárie. Hned by bylo ve všem mnohem jasněji.

P.S. - Dnes ráno jsem viděl na D1 okolo Brna mezi exity na Blavu a na Vídeň policejní červenou civilní octu1 jak zastavila nějákou dodávku. Doufám že to nebylo jen kvůli dálniční známce ale že skutečně měří rychlost a dokumentují ty čuňárny co se dějí :-/
o 05.01.2011, 16:58 | DaveX
Jako já nevím, ale já třeba nesnáším, když se mi nějaký kokot lepí 2cm za zadní spztku, taky mám chuť ho nejraději probrzdit, ale s ohledem na situaci a co by mohlo následovat jsem to ještě neudělal. Přesto se některým řidičům nedivím. Přece jen je nějaká bezpečná vzdálenost a když zabrzdíš, borec to zezadu do tebe napálí, tak to chyba tvoje nebude. Pokud to ale bylo hovado, co to dělá schválně, tak to je jiná.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3129 sekund.