Navštíveno 1768x

Pochlubte se. Za mě momentálně vede kruhový objezd u R10, sjezd Brandýs nad Labem. Pecka!
Ten je hodně slušnej :o))
za me silnice praha - podebrady hned u prvniho najezdu/sjezdu z dalnice,pred nehvizdama
Většina asi nebude tušit kde, ale mezi Kralupama a Veltrusama, respective od Mera k vedlejší z Kaučuku. Na jaře opravená a na začátku zimy ještě víc v píči než před opravou.
No tohle asi nikdo nezná, ale mezi Hrádkem ve Slezsku a Jablunkovem, se silnice úplně propadla. Museli stavět novou kousek vedle ní. Zvláštní je, že se propadá i ta "nová", kterou stavěli teď když bylo -20C :-)

04.01.2011, 20:22 |
Boris Turnov na objížďce kvůli výstavbě kanalizace hned nad náměstím...
Celou objížďku lze absolvovat max. krokem... díra na díře...
Chce se mi napsat "všechny silnice", ale naposled mě velmi potěšil skokánek na dálnici z HK do Prahy, těsně před Prahou...
příjezd do Slaného ve směru od Mělníka... úžasná záležitost :-) ... oba směry totální tankodrom, vyhnout se není kam

04.01.2011, 20:32 |
Augi D1 ;-)
Kruhac na Brandejs je fakt lahudka..Ono i primo v Brandejse smerem na namesti to je pekny..
Dale pak silnice mezi Tisicema a obci Kly ..to je tankodrom..a takhle by se dalo pokracovat az az..

04.01.2011, 20:57 |
Pekys chtělo by to fotky
R7 nájezd na 4 proud u Slaného a pak obchvat Třebíze a taky Loun
R10 sjezd u Bezděčína, ve směru od MB na silnici na Nymburk, tam jak mají silničáři zásoby posypu, tam je to jeden velký kráter co jsem slyšel

04.01.2011, 22:02 |
JP Tohle je hrozně jednoduchá otázka. Mě by spíš zajímala nějaká dobrá silnice, k tomu už je potřeba se trochu zamyslet:D. Napadá mě třeba ta z Ludwigsbergu do Lammerbachu.
Jako Boris, dávám hlas do hitparády Turnov - objížďka nad náměstím.. a ještě větší pecka je, že tam je radar, kterej Ti ukazuje kolik přes ten tankodrom jedeš:-DD
Jako JP... ale uz i nemcum se delaj vytluky. Ale pokud se nakej najde a nekdo ho nahlasi, prijede Simir v BMW, da majaky a postavi pred nej kuzely, odpoledne prijde parta a diru zadela... Na vlastni oci videno.
Noo, k tem peknym silnicim bych jedno mel. Z obce Jiloviste do obce Vsenory(praha západ) je par mesiců stará, tak se s tou zimou zatim pere statecne :o))
převčírem jsem fotil "Mero Christmas" a až doma koukám na tu silnici,
je to Kralupy - Veltrusy a je to takto celé 2km prý..

musim říct že sem ted chvilku přemejšlel kde v praze je dobrá silnice.... vpodstatě mě nic nenapadlo ale vybavilo se mi hromada děr do kterejch sem vletěl....
Praha - Michelská ta část dole u Nuselský je dost tragická.Jinak jako Nismo
Vendryně,kolem hotelu.
Nikdo kromě santy nebude tušit,kde to je,ale to nevadí:D

05.01.2011, 18:58 |
vypuk Nismo - byl jsem v Práglu před vánocema a musel jsem si vduchu "vzít zpět" své tvrzení, že u nás ve Frýdku-Místku si nemáme na co stěžovat, co se týče cest. U vás ty dopravní společnosti snad musí investovat jenom do silentbloků, čepů a dalších kravin co vám tam odcházejí na těch cestách... Teď lituju člověka, co si odemně koupil tu VR6 na sportovním podvozku Oëtinger, to už tady jsem si myslel že mi na tom vyskákají zuby :)

05.01.2011, 19:04 |
Link za mě teda celá cesta Slatina - tuřany - Chrlice - Modřice a vůbec celý brno je děravý jak ementál snad kromě Vídeňské kterou to čeká
futura : nevim a je mi to prave jedno, proto s ni jezdim že ano :D
vypuk : neuděláš nic no....

05.01.2011, 22:24 |
Kesam Směr CB veselí v září tam něco plátovali nevím co a tedka plátujou to samé znova.A hned za Týnem na CB to je tankodrom ještě horší :(
Nejsem malej, takže chápu, že se vytvoří spára, do té nateče voda a po zmrznutí led silnici roztrhá, auta vydrolí a díra je na světě a stále se zvětšuje.
Chtěl bych se ale zeptat někoho znalejšího čím to je, že to jde tak rychle do hajzlu? Ojebaná technologie povrchu, přes hlavu přerůstající kamionová doprava nebo nějakej další důvod? Nedovedu si představit, že třeba Švýcarsko, Francie nebo Německo jsou na tom úplně stejně. Konkrétně ve Švýcarsku mi připadalo, že vede hladká asfaltka snad do každého pole a u díry, jakých je u nás v ulici devět, byla světelná signalizace a druhý den opraveno.

05.01.2011, 23:43 |
cuir | Upraveno: 2011-01-05 23:44:45
sem dosti vytrenovany...tohle je prijezdova cesta ke me ke garazi..takze docela masakr... :D
kdyz jedu po meste tak resim jen diry v silnici..na nic jineho nekoukam..rychlost neresim, chodce take ne..to sleduju preriferne..stejne jako semafory. Brno znam na zpamet takze to neni az takovej problem..ale jet nekam kde to neznam tak bych byl asi v dobre prdeli...protoze to uz bych se diram nemohl tak venovat a nekde bych urcite prorazil pneusku... kazdopadne verim ze to opravi :)
koprimaci uploadem na forum se fotka koukam trochu mazla..skoda.. :(

05.01.2011, 23:53 |
Boris RedBaron -) mám pocit, že jeden ze základních rozdílů je zima u nás a u nich...
Další asi kvalita práce... a poslední která mě napadá je to, že tam myslím nesolej což teda nevím jistě....

06.01.2011, 00:03 |
cuir ruffrider: na leve strane za garazema je nedostavena novostavba...kdyz ji zaciali stavet tak silnice ke garazim byla nadherna..hladka jak detska prdelka..po dvou letech , z toho se jen jeden rok stavelo a pak jim dosly prachy a tak je to opustene, cili druhy rok to uz jen chatralo ,ale ten jeden rok pres to jezdila ta stavebni firma s tatrama, domichavacema a kamionama...takhle to znicili...pak se zdejchli a nam co tam mame garaze zustala na pamatku tahle super prijezdova cesta... Nastesti z druhe strany je jednosmerka, cili kdyz clovek vjede do zakazu vjezdu, pak porusi prikazany smer odboceni a nakonec vjede do jednosmerky obracene tak se ke garazim az na par der ,kterym se da vyhnout dostane relativne bez problemu..ale je to vo ridicak...zatim tam vsak nikdy nestali a tak trochu doufam ,ze bych to ukecal...
Boris: Jako že ve Švýcarsku mají menší zimu než tady? :o)
cuir: Tohle je nějaká obyč malá silnice, tak pro 1 auto, to bych do toho nepočítal, s tím se počítá, že na to budou jebat. Spíš jde opravdu o silnice jako dálnice, okrsky apod. významný "tankodromy" :-(

06.01.2011, 18:21 |
Daryl (A)
RB: zakladni rozdil je v tom, ze nasi silnicari jsou soukrome firmy placene od opraveneho metru. Byli by idioti, kdyby to opravovali tak aby se to za pul roku zase nevydrolilo.
Horní Počernice, ulice Bystrá - kvalita asi jako kruháč v Brandejse :o)
Objížďka nad náměstím Turnov za mě v hitparádě podruhé, už se tam nedá jet ani krokem!! Zítra to střihnu do tý nový zástavby. Jezdím z práce za tmy, jinak bych Vám to vyfotil, natočil...to se jen tak někde nevidí:-((