Navštíveno 1382x

04.01.2011, 19:55 |
wefa Je tu ještě někdo kdo umí levně povinné ručení? Spěchá, díky :)
Jelikož to se Slimem právě seklo, beru si jeho 3.0R :D

04.01.2011, 19:58 |
wefa FBSkovi jsem psal na mil, zatím se neozval. Zkušenosti s Timem?

04.01.2011, 19:59 |
camron | Upraveno: 2011-01-04 20:00:02
WTF? To už si fakt děláte srandu, lidi?!
Walish: ROFL
fpohode :))) počkej na slima on ti rád poradí :)))))) Myslim si že timo to dělá za nejlepší taky to s nim ted davam dohromady
za chvíli dojde cenzura :D
cenzura tu pořád ještě nebyla :-)))))
Taky musíte pochopit,že každej tu néní každý den a také všichni nekoukají do všech sekcí..
A vyhledávač určitě znáte..! To myslím tak,že toho moc nenajde..
Já bych řekl, že vyhledávač funguje dobře. Když zadám "povinné ručení" tak hned první odkaz je na profil TheTima.
A já si myslím(vím),že nefunguje.. :-))
A já si myslím(vím),že nefunguje.. :-))

04.01.2011, 23:19 |
wefa Monička odpověděl velmi trefně, děkuji. Ano, zkoušel jsem vyhledávat, a poměrně dlouho. Věděl jsem o FBS z minula, tak jsem mu psal, ale zatím se neozval a já bych potřeboval pojistku co nejrychleji, založil jsem tohle téma. Timovi jsem psal také, neboť jak zmínil party_boy, vyskočí první, ale jeho status BAN také nepůsobí zrovna důvěryhodně, proto se raději optám.
Tak to že má banána ani nevim :-D

05.01.2011, 07:33 |
Q u timouše mám pojištěnou už i audinu :-)

05.01.2011, 08:08 |
Daryl (A)
Timo je podvodník. Proto ma ban.
Taky umím levné povinné. Stačí se ozvat ;-)

05.01.2011, 11:05 |
Lubak Daryl a podvodník jako proč?

05.01.2011, 11:11 |
Daryl (A)
Objednal si neco, nemel hned na zaplaceni tak se odvolal na kamradstvi, ze to da pozdeji a od te doby se uz jen vysmiva do oci jak s kamaradem vyjebal ...
Ale jestli se kvuli nemu chce nekdo tahat na policii a nechat se prudit obsilkama ...

05.01.2011, 11:16 |
Lubak No budiž podvodník nevím, neznám pozadí a je mi to jedno, já s jeho jednáním byl spokojen
taky me zajima povinne ruceni na 1,8L
Nemyslím si, že by měl dostat Timo ban, podle mě to není na placené partnerství tady. Všichni víme, čím se kluk živí a pojistky to zrovna nejsou. Navíc já mám u něj pojištěnou celou flotilu a vše v nejlepším pořádku a za super ceny. S tím banem, to je tak, jako kdyby někdo doporučil třeba mě, protože ví že umím třeba to a tamto a měl by jsem pak taky dostat BAN? To by tady pak museli být všichni "P" anebo s Banem... pak by tady nikdo ani nepách, na takový forum :-)

05.01.2011, 17:33 |
Daryl (A)
Caracass: tady jde o to ze ON SI P objednal. Domluvili jsme se, ojn to potreboval rychle ale nemel prachy a prej "pockej mi 14 dni, dyt jsme kamosi tak se nemusis bat ze te podelam, neee".
Od te doby nebere telefon ... udelal si tu peknou kampan a kdyz po 2 mesicich urgenci dostal ban, tak si zalozil novej ucet a jeste se tomu tlemil jak se mnou vyjebal .. ze jsem na nej kratkej a staci mu, kdyz za nej nekdo napise dotaz na pojistky a nekdo jinej rekne, ze to dela von ...
Nejde o ty pojistky ... treba u FBS je mi to putna ... nijak mne nepodelal a zadnym zpusobem si tu nedela reklamu ... nedela naschvaly ...

05.01.2011, 22:57 |
wefa wattman: Jednaá se o 1.6 80KW.
wefa: Pakliže je ti více jak 24 let, tak za 1.900,- Kč / rok. V případě že ne - 2.200,- Kč / rok.
+ náhradní vozidlo v případě poj. události, právní ochrana oo AXA poj. a rozšířený balíček asistencí.
na 1.8 to začíná na 2.800,- Kč - viz výše.
Já odepisoval do mejlu. ;-)