Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Chánov-reportáž na pokračování

o Navštíveno 1133x o
o 03.01.2011, 22:36 | hawai | Upraveno: 2011-01-03 22:39:14
docela zajímavý, jsem zvědavej na další díly. stejně komentář pod videem je nejvýstižnější [ Link ]

o 03.01.2011, 23:02 | Kesam
No on to tam srovnal nějakej BOOS romskej ne zaměstnal tam na uklid a na ty hlídky lidi ne? Sám si myslím že to nejni ale na dlouho.
o 03.01.2011, 23:12 | Nismo.Power
no popravdě sem zvědavej na další díly..... vypadá to fakt na opravdu velký zlepšení proti reportáži z Ghetto nr.1 ......
a dobře je tam srovnal vejrostky ten četník :D
o 04.01.2011, 00:32 | kozlustechnykus
Jsem zvedavej, co z toho bude. Je to asi hodne na tom stabu, jak se s tim porvou. Vicemene to muzou udelat podle pravdy a pak samozrejme tem, co tam zijou preju zlepseni podminek a snahu o nejakej normalni zpusob zivota. Tak to aspon zatim vypada. Nebo z toho muze byt nejaka multikulti agitka, jak vlastne zadnej problem neni a jakej je to raj na zemi. Nebo pravej opak a sice zastrasovaci video jaky zvirata tam zijou. Tomu ale podle prvniho dilu moc neverim. Fakt sem zvedavej.
o 04.01.2011, 04:57 | el.barto
kozlus:tak sem prijed:-)
cela reportaz je podle pravdy,takhle to tam vypada uz 2roky,jak pise Kesam,vzal si to tam pod palec jeden lichvar a buhvi co vsechno jeste,ale funguje to bezvadne...
4roky zpatky mi prijel na navstevu kamarad(fotograf)z Ameriky Jaro Vacek,kdyby nahodou nekdo znal muze se zeptat,tak sem mu chtel ukazaat opravdovy Ghetto
prijel BMW X5 v ty dobe jeste luxus kara,komplet oblecenej ve stylu hip hop,tak jsem ho tam vzal,odpadky skoro do prvniho patra u 2obydlenych panelaku a jednoho pruhledneho v te dobe tam jeste byly pruhledny ty panelaky 2,jeden uz zbouraly,nemluve ani o tom bordelu vsude kolem a vsichni koukaly komu prijel strejda:-),muzu rict ze po 2minutach to Jaro otocil a rychle pryc:-)s tim ze kam se na to hrabe Amerika:-)
v podstate je to rozdelny na tri casti a vsude je venku dost lidi,v prvni jsou stary,druhy jsou deti a treti jsou teenageri a stredni vek,skolu jako maji oni jen tak nekde v republice nenajdete,super vybava,akorat znamky o 1-4,petky nedostavaj
ale nadruhou stranu ten najem co platej,taky asi jen tak nekde nemaj...
,no a pred loni tam mel koncert Gypsy a Jaro delal reportaz z jeho tour,takze jsme si dali spicha u Chanovskyho kulturaku...
uz jenom pri pomysleni,ze tam mam nechat stat nekde auto,sem malem dostal infarkt,rekl jsem si ze jen rychle nakouknu a odjedu a kdyztak se tam necham nekym privezt a pak odvezt,tak jsem prijel vsude hafo lidi,v tu chvili tam byl asi kazdej superstar,zaparkoval jsem vylezu z auta a uz jsem si premytal ty scenare,jak otocim na jednu stranu a z druhy mi zmizej kola a kdyz se vratim tak mi nekdo bude nabizet k koupi moje radio atd.
a najedno nejakej tmavej manik zavolal dyk Bart,caaau Baaaartee,
tak koukam a od videni jsem ho znal z hip hopovejch akci,tak samo rikam cau a on ty tu dneska hrajes?
ja-neee jen sem se prisel mrknout,ale jen na chvili nechci prijit o auto
on-neboj v poho-Feeeryyyy
zachvili pribehl nejakej mladej tmavej a frajer
on-pohlidej tady Bartovi auto dokud se nevrati,jooo,on de na akci..
mladej tmavej-jaaaasny a na mne cau bracho,jak je
on-dobryyyy,Barte Fery ti ho pohlida neboj nikdo Ti ho necorne atd.
zachvili jsem sel kecat ven s Jarem a on mi rika,hele ten mladej u Tvyho auta,tak jsem mu to musel samozrejmne rict ze mi ho hlida,jinak koncert zacal v 19h. ve 20h.prisel ten co mluvi v Ty reportazi,jak tam pak hulaka at vypadnou z ty silnice,prerusil koncert a do mikrofonu rika"je vosum,vsichni mlady vypadne domu"
najednou se pulka salu zvedla a vsichni sli pryc a zustaly jen ty starsi,sme s Jarem cumeli jako blaazni,zaclo se hrat dal a po 5minutach se 1/4ka z tech lidi se zase vratila:-)
no po hodine a pul,jsem se vratil k autu mladymu podekoval,fakt tam celou dobu stal a nic za to nechtel"toe v poho bracho" a sel pryc...
o 04.01.2011, 07:49 | P3RF3KT
hezky video a od barta dobry cteni :)) se divim ze na ne ten černej fízl funguje
o 04.01.2011, 07:53 | Veva
no jsem zvědavej na ty další díly...
o 04.01.2011, 19:32 | Kesam
Dobře Bart.
o 04.01.2011, 21:52 | HIGHTOWER
Ono když někoho z nich znáš, tak je to v pohodě, na vojně to bylo taky tak, na cimře jsem byl s jedním cigánem, tak sám říkal, že je, a když jsem pak šel na jinou rotu a tam cikánů bylo více a měli nějaké problémy na mě, tak on sám od sebe jim řekl co a jak a pak jsem už měl klid, takže záleží na každém jedinci, bohužel u nich těch jedinců je tak 1% a tím to jest celej problém :-( Slušný, tedy to 1% mi vůbec nevadí, naopak, mám mezi nima kamarády ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3128 sekund.