Navštíveno 4366x

...poraďte mi prosím nějaký akčnější film z poslední doby. Nějak se nudím, tak bych rád zabil čas....

03.01.2011, 18:03 |
vypuk Bez soucitu, FASTER, např z minulého roku Město zločinu(Jackie Chan), Počátek, jestli máš rád komiksy tak Scott Pilgrim vs The World - někomu se nelíbí/někdo ho zase žere, Postradatelní a A-Team...
Nevím co jsi viděl tak jsem to nějak dal dohromady a možná že si ještě na něco během večera vzpomenu ;)

03.01.2011, 18:12 |
Pekys | Upraveno: 2011-01-03 18:13:03
Ctihodný občan
Street Kings
Únos vlaku 1,2,3
Gone, Baby, Gone
edit: akčnější, no to jsem zrovna moc netrefil, ale dobrý jsou :)

03.01.2011, 18:15 |
dolph já videl zrovna včera film Nikdy to nevzdávej (never back down) a muzu říct že fakt pecka
viděl jsem Unos vlaku 123 (jestli jsou nějaké další díly nevím:-)) ) ale celkem obyč americký film na všední den po zprávách

03.01.2011, 18:38 |
jackobo | Upraveno: 2011-01-03 18:48:11
pravda za Unos vlaku 123 s Denzelem neni nic svetobornyho. Jestli chces neco akcniho s nim tak spatny nebylo Book of Eli (misty slusne akcni i kdyz lehce zvlastni film), nebo American Gangster ale to je uz uplne jinej level :).
shodnul bych se s Pekysen, dobrý filmy, zejmena Gone baby Gone od Afflecka (nove ma tedka The Town) - to sou velice zdarily filmy ale nic teda pro slaby natury). I kdyz nevim jak by ti sedeli a co si predstavujes pod pojmem "akcni" :)
jestli chces neco akcniho bojovyho tak sme tady vcera narazili na Undisputed III: Redemption
[ Link ] to je dobrá řež.
jinak hodne masa a vnitrnosti taky lita v rekl bych pomerne povedenem Rambo: Do pekla a zpět
[ Link ] :-D
ale nejlepsi akcnak je stejne Komando s Arnoldem z 85roku, to žeru :DDDD
[ Link ]
akční mě napadl Expendables ;-)

03.01.2011, 19:16 |
hanzz Sice to není nic aktuáního, ale o víkendu jsem viděl Bournovo ultimátum. Celá trilogie je poměrně vydařená.

03.01.2011, 19:21 |
Pekys Bourne klasika, všechny tři díly super.
ještě mě napadlo 96 hodin.
a když už tu padlo Komando, tak bych doplnil Kobra se Stalonem :)
[ Link ]
:-D jj Cobra se Stallonem.
sem tedka probehl ty komentare ale tenhle fakt pobavil :)
"Překrásně tupý film, který bych rád vyslal v nějaké sondě do vesmíru, aby mimozemské civilizace pochopily, co to byla hollywoodská 80. léta."
Bourne Trilogie zdarena, souhlas :)
jop, suhlasim. Bourne trilogia, 96 hodin. celkom sa dalo prezit aj G.I. Joe....
nesjou sice z poslední doby ale docela mě zaujali tyhle filmy
Sedm životů
Frajer Luke
Sedm
Počátek
Kriminál
Cesta do zatracení adt..........
Machete
Salt
Zatim spolu,zatim zivi
jee, super, diky moc....to mám co dělat, než to zkouknu :-)
jinak včera jsem koukal na Prokletý ostrov (DiCaprio) a pecička...:-)
Jinak mě se taky hodně líbil poměrně neznámý film "V Brugách"
2 tommas:
V Brugách taky pecka :-)
pokud si snad ještě neviděl a jelikož to zde nikdo nenapsal i když tu padly podstatně starší tituly,tak "Tahle země není pro starý"
tak on psal ze shani "akcni" film. Ne ze by Tahle zeme neni pro stary nebyla akcni, ale vzhledem k tomu, ze je od bratru Coenovcu tak je pomerne "svoje" a ne kazdymu se jejich styl libi (me jo). To same ty Bruggy, taky bomba film, ale proste trosku "jinej", a mozna proto ho sire masy neobevily a neni tak proflakly, coz je mozna skoda no.
Fakt kvalitnich filmu je proste hromada, jen je potreba si umet vybrat :)

03.01.2011, 21:02 |
jackobo | Upraveno: 2011-01-03 21:03:32
..ale tu zemi co neni pro stary :-D mmj kdo nevidel fakt doporučuju nejen kvuli tomu užasnému slizskému hlavnímu záporákovi, kterej by zfleku mohl kandidovat na "sympaťáka" roku :-DD
kdo videl vi o cem mluvim :) ten film sem videl uz asi 3x a dycky me dostane
od stejnych tvurcu bych zminil jeste treba Fargo, to je taky uzasne delikatni zalezitost :)
[ Link ]

04.01.2011, 11:59 |
Kacko Red
Expendables 2 jsem se bavil mooc dobře. Jak Arnold a Bruce frčí po letišti ve Smartu a kosí vše co jim přijde do cesty :o)
Jinak třeba ještě Looper