Navštíveno 1884x

03.01.2011, 09:12 |
Bucci nová reklama na RS fábii (fakt mě baví) - škoda jen, že se mi fabie jako taková fakt nelíbí...
zrovna jsme v práci probírali, moc se jim to povedlo, za mě jedna z nej reklam za posledních x let, prostě výbornej nápad

03.01.2011, 10:44 |
nome | Upraveno: 2011-01-03 11:45:20
jj reklama dobrá, akorát bych čekal, že na konci vyjede nějaká brutální bestie :-) typu venom, nebo alespoň GT-R ko
Nj, parádní reklama na "brutální" škodovku s jednačtyřkovým turbomotorem... nene, díky, nechci :-)

03.01.2011, 11:53 |
hanzz Třeba to má být parodie... :)
myslím, že nejde o to co na konci vyjede, ale provedení reklamy, je vážně udělaná hezky, taky na ni rád koukám.
taky nechápu proč škodovka neudělá pořádnej dvacetiválec se čtyřma turbama, myslim si že by se jich prodalo mrtě. Nebo minimálně by se tomu přestali smát lidi na fórech :o) ale jinej efekt by to fakt nemělo

03.01.2011, 12:54 |
Oli | Upraveno: 2011-01-03 13:58:32
Nějak mě uniká smysl toho proč většině lidí leží tak moc v žaludku že fabiaRS (nové generace) ma pouze přeplňovanou 1,4L. O tom že je hnusná a většině normálních lidí se nelíbí to je bez diskuze. Ale proč vadí ta kubatura nepochopim, předtím každému vadilo že fabia RS (první generace) byla najednou v naftě a sposuta škodovkářů to prostě nepřekousla i když se ukázalo že zase tak špatný to neni.
V dnesní době kdy je trend maloobjemových motorů nejlepe s dvojitým přeplňováním (kompresor + turbo) mi to nepříjde nikterak zvláštňí.
Ja osobně nejsem proti škodovce nikterak zaujatej (jedna fabie TDI je v rodine u brachy a je spokojenej)ale sem srdcem trochu bliže Italii proto už mam 3tiho fiatka. Prvni byl fiat coupe 2.0 16V jelo to pekne bylo to rychle ale spolehlivost fiatu tipo ze ktereho to mělo motor mě dohnala skoro k šílenství. Druhé auto Fiat Punto GT rok 98-poslední motorová verze(1,4 8V turbo) tohle mi dodnes leží v žaludku a občas mám nutkání si to opět koupit na to v jaké době to bylo postavené to jelo neskutečně a dodnes to prožene vetší část aut co se pohybujou na našich cestách. Třetí mam ted Fiat Stilo Abarth ( 2,4 20V 5valců 170koní v základu) a s klidnym srdcem řeknu že mi to punto 1,4 turbo ujede kdy bude chtít, takže není pravidlem že čím větší motor tím lepší (když se nebudeme bavit o tom kolik toho jakej motor vydrží).
I nové auta dnešní doby teď mě napadá Fiat Grande Punto Abarth ( 1,4 16V turbo motor o vykonu 150 koní v základu) nebo Grande Punto Abarth esse esse (1,4 16V turbo o výkonu 185koní v základu - 272Nm krouťák) a ty auta jezdí a jak. Fiat 500 ma totožné motory.
Takže to proč škodovka dala motor jakej dala bych ani tak neřešil spiš bych řešil otázku jak to pojede. Nehledě že tohle řešení maloobjemového motoru řeší pár problému jako zatížení přední nápravy, méně namáhané zavěšení, ramena atd a s tím spojená trakce a jiné.
Escudo: protože by jim to vw nepovolil

03.01.2011, 13:14 |
Bucci Escudo: to je jen sen, protože VW :-)
jinak za mě nejlepší reklama za posledních pár let... a nejlepší část tý reklamy je jak ten frajer bafne na pekaře se zadnim světlem z želé :-)
Jednoduche jako facka proč nedaji silnějši motor do Fabie RS je to konzern a wv jim to nedovoli protože by přišli o sve zakazniky
doufám že to o dvacetiválci nikdo nepochopil jinak než jako ironii
mě přijde na takhle malý sériový auto pro masu 180 koní dostatečnejch. Kdo chce víc, měl by zkusit a) jinou značku, b) jinej náhon :o))
u aut s vyššim výkonem už je stejně limitem řidič, k čemu je 300 koní když je umim využít jenom na dálnici a ještě nesmí pršinkat :o)

03.01.2011, 13:28 |
Bucci Escudo: tak přesně tohle si řikám vždycky když vidim nějakou H1 nebo H2, která nikdy nejela mimo asfalt... (a že jich pár bohužel znám...)

03.01.2011, 13:41 |
hanzz Escudo 13.21: Amen!
;)
Tiez Skodovku nemusim, ale velmi dobre urobena reklama, klobuk dole. Bodaj by aspom kazda druha reklama mala nejaky napad a dobre spracovanie.

03.01.2011, 18:58 |
rcman reklama je asi ta nej za celou historii reklam na Škodovku.
Fabie RS je příběj sám pro sebe...
Že tam je malej obsah motoru. komu to vadí? Žere to stejně jako y to byl 6ti litrovej motor. Možná že i víc.
Když na to člověk šlápne, tak to i jede... A na ten motor, spolu s automatem od toho člověk už ani víc chtít nemůže.
Největší chybu vidím v cenně a použitelnosti... Za ty prachy je to auto naprosto k ničemu. A rozhodně si ho nepůjde koupit normální člověk na denní ježdění...
jj, fabku RS si půjde koupit jen nenormál na víkendový vyblbnutí.
je to zas o penězích. bude se tvrdit, že je to drahý, ale kolik stojí konkurence.
tohle jsou zase jen přihlouplý předsudky, i tady na foru je spousta lidí, co maji RS ať už jakýkoliv na denní ježdění a v tomhle případě nevidim jedinej důvod proč by tomu tak nemohlo bejt taky. Spotřeba stená jako s V6? Možná když budeme porovnávat rychlou jízdu s RS a klidnou s V6, ale jsem si víc než jistej, že se s tim motorem dá jet i kolem 7l do práce. Ale vždycky přijde někdo, kdo jezdí 12l/100km s HTP, jenže těm neni pomoci běžnejma metodama. Já fakt nejsem fanda škodovky, ale spíš mi přijde, že tohle popichování natolik zlidovělo, že by už mohli vyrobit cokoliv a bylo by to strašný. Těmhle lidem uniká důvod proč se tyhle auta vyráběj - ne aby natrhli každýmu zadek, ale aby prodej byl co největší a vydělal spoustu peněz. To se momentálně Škodovce vcelku daří a o tom to je.
Escudo: souhlasím s tebou.
S RSem se nechá při dodržování předpisů, jezdit za 6.2l a při ostré jízdě 13.5l, mám osobně vyzkoušeno, bráno podle palubního počítače.

04.01.2011, 14:02 |
Bucci Dragster: s Fabií1 nebo s Fabií2 ???

04.01.2011, 15:13 |
hanzz Jakkoli mne ta auta neberou, tak si osobně přeju, aby se škodovky prodávaly co nejvíc. Za prvé tím bude dost práce pro naší firmu, za druhé se zloději budou zajímat dál hlavně o ně... )

04.01.2011, 19:28 |
rcman Beru tu spotřebu. Osobně jsem stim taky zvládnul jezdit pod 7L/100km. Ale, zase... K čemu je nadupanná kára, když sní budu jezdit jako bych měl Fabii junior.
Je to asi v lidech. Mě osobně by to většinou nedalo, si nepřišlápnout plyn až k podlaze a pořádně to propérovat...
Někdo, je třeba flegmouš, a všechno co se kolem něj děje je mu u pr... Tak pak si jede svojí pohoda jízda a spotřeba se drží na příznivý hladině.
escudo: naprostej souhlas, škodovka i kdyby udělala cokoliv, tak pro většinu lidí tady to bude furt jen škodovka i kdyby byla lepší než mercedes.
rcman: tak ti moc nerozumim. píšeš, že spotřeba bude stejna nebo i větší než 6ti litrovej motor, pak že jsi s ní zvládnul jet za 7l...

05.01.2011, 07:44 |
Bucci takže abych to shrnul... někdo sbírá koně, někdo křečky... nová F2 RS sbírá hady... (asi místo řemenů nebo co...) :-)

07.01.2011, 16:03 |
clown Bucci .. to furt neumej udelat retez ??? :o)))

07.01.2011, 16:52 |
Bucci oni ti hadi můžou bejt i místo pásů (třeba) hehe
a to je jako která reklama ? nečumimna tv.... to je ta s tou kostrou jako skelet ? ta neni špatná ale že bych z toho byl odvařenej ?? např. to co bylo v kině při reklamách jak jede rally a pak to umejou a je tam fabie tak to je strašná reklama, pořád sem v kině nahlas řikal že si rád připlatim abych nemusel koukat na zasranou škodovku.......
a třebas reklama na F1 RS byla katastrofická podle mě...
[ Link ] seznam třeba mejch com mám v oblíbenejch.....
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] a samo všechny spoty na siennu sou prča :)
[ Link ] a klasika pepsi
[ Link ]

07.01.2011, 19:06 |
Pekys od včerejška se mi už nelíbí, poté co jsem uklouznul a po vzoru fešáka co prokusuje rám dveří si urazil kus zubu a okousal lak na dveřích... zasraný náledí. :)