Navštíveno 1774x

Tak tohle mě fakt rozsekalo :-D
[ Link ]
stat na brzde je to nejhorsi co muzou udelat

02.01.2011, 18:52 |
dolph mě to nejede :-(
v americe,tam je všechno možný :-DDDDD
dolph: zkoukni to v IE... mě to nejede v FF
A ze si nekdo z tech retardu nestoupne nahoru na ten kopec, dalsi dolu a zastavi ty auta at tam nejezdi? to radsi budou delat OU MÁJ GAD, OU ŠIT WAAAAU a čumět jak se jim likvidují ty popelnice.
To maj letní gumy nebo je to pod tím taková extra vrstva ledu? jinak jako luboš, hlavně ty s těma 4x4
tyvole tak to je slusny :-O :-D
njn občas se klimaticky zadaří, ale hodně toho určitě způsobil fakt těch zašpápnutých brzd. Každopádně zajímavá podívaná
Jinak me to bezi v klidu i ve FF :)
blbá otázka- na konci videa je ten bílej velkej pickup. když jede, tak pohoda, zastaví, stojí na brzdě a auto i přesto začne klouzat pryč. co jinýho v takový situaci dělat než stát na brzdě? přidat plyn na R a ještě urychlit klouzání s tím, že si nedělám iluze o tom, že na takovýmhle ledu bude nějaký možnost korekce směru nebo přidat plyn na D? podle mě za těhle podmínek prostě není řešení.
každopádně jako Prof_W
D šlapnout na plyn a škrábat se pryč

02.01.2011, 20:44 |
Kesam Pěkná demolice hlavně pán s pikoušem nakonec :-)

02.01.2011, 20:45 |
X-sat (M)
Ten poslední byl fakt wostrej. Stačilo nezastavit... Jak se to rozjede na ledu, neudělá nikdo nic.
řekl bych, že efekt bude nula. kola se roztočí do protisměru klouzání a vzhledem k tomu, že podle videa to vypadá na led jako zrcadlo tak přilnavost nebude žádná.
Ono je pod tim led, sem tam to jde i videt. Ale jak uz tu bylo psane, cloveka pod kopec, na kopec a nepoustet je tam.
Jojo, radši točit video, než něco dělat...
Hamburgrožrouti přiblblý ....... oumajgód, oušít .....

02.01.2011, 22:03 |
Augi Možná blbej dotaz, ale v Americe nemá žádný auto ABS?
Augi: i kdyby mělo, tak od určitý rychlosti se vypíná a kola to blokuje...i některý evropský auta to tak mají.
Nismo power by nám teď mohl vysvětlit, že se nejedná o emerické auta, že to je FAKE točený v číně protože v USA by se tohle nemohlo stát. Tam mají patent i na počasí a ovládajího knoflíkem podle potřeby
Neporovnává ABS signály od kol? Tzn. když se lehce bloknou všechny, systém si myslí, že už auto stoji?
Na ledu nepomuze nic a pokud je silnice z kopce, pak to zacne klouzat at chcete nebo nechcete. Rychlost na to velky vliv nema, auto nebrzdi ani nezataci, takze zkouset muzete vsechno a stejne je to prd platny.
Co myslite, ze by se stalo tady ? Bylo by to uplne, ale uplne stejne.
já si totiž myslim uplně to samý. moje reakce byla na ty, co tu píšou, že uplně nejhorší je v týhle situaci stát na brzdě. pokud nebudu mít na gumách hřeby, tak v těhle podmínkách jakmile se auto zastaví, je to konečná.
jinak k těm hláškám- ano, jsou to amíci, ale stejně tak najdu tři řitě videí od nás, kde se taky jen přiblbe čumí a komentuje "ty vole, doprdele, kurva..."
ABS cca pod 5 km/h se již vyřadí a kola nechá zablokovat, protože jinak bys nikdy nezastavil, když by to stále brzdný účinek přerušovalo.
Jako atomové hodiny, ty nikdy nepřestanou fungovat, neb je tam stále poločas rozpadu. A když se něco stále zmenšuje na 1/2, tak kdy se dostaneš na nulu? Vždy ti tam něco zbyde, co lze zase rozdělit na 1/2
Jako mrazik, neudelas vubec nic...

03.01.2011, 02:24 |
Tichy | Upraveno: 2011-01-03 03:25:33
ABS maji rekl bych vsechny auta na videu, ale jak uz tady nekdo psal, na lede a v nulovy rychlosti proste zadne ABS. Kdyby ten chlapek nakonci videa nechal kola hrabat, tak jsem si temer jistej, ze situace dopadla uplne stejne. Amiky zrovna taky nemusim, ale nektere poznamky me celkem dostali. Verim, ze stejna situace v CR by dopadla uplne stejne a mozna hur, protoze by se nakonci vsichni poprali :))
Jedna vec mi teda opravdu zarazi, ze nikdo z tech lidi se nepokusil o zastaveni dopravy, jak uz tady nekdo poznamenal.

03.01.2011, 07:56 |
Yawor tappaja : není pravda, já bych se třeba posral

03.01.2011, 07:58 |
Veva a jaktože jedou a netočí se jim kola? :-D :-D
Jako Prof.-X Lítají tam jak splašené slepice a nikoho nenapadne zastavit provoz.
Tak po včerejším českém ledovém masakru jsem si vyzkoušel osobně, že jak sem zastavil auto v kopci zablokovla se kola a i přesto začal klouzat dolů, tak pomohlo Dčko a plnej plyn a chvilku se auto propálilo na asfalt a minimálně se podařilo bezpečne zastavil.
Ufff,nechtěl bych tam jet:-(
je uplně jedno zda tam pojede subaru nebo suburban, prostě jak tam je led a je lehce z kopečka tak prostě neudělá nikdo nic, stát na brzdě nebo ne to je jedno to auto stejně pojede stejnym směrem když jí pustíš a budeš se snažit srovnat pryč od nich tak se jedině přetočíš uplně....
ABS se vypíná standardně asi tak 99% všech aut v nížký rychlosti stejně tak jako 99% aut nefungujou od ur4it7 rychlosti airbagy neb už by ztratily smysl stejně tak jako abs nemá v týhle rychlosti jedinej smysl už a je jen na škodu !
jediný řešení jak se tu píše je prostě vyběhnout a zastavit provoz
tak to je slušnej oddíl a zajímavé řešení :-D
taky dobrej kulečník..... ono těch videí je hromada a mě příjdou srandovní velice :)
[ Link ]
[ Link ] Ale rusáci :-D tak to jsou mazáci :-D DDDD
...jako po másle, to se nedá..
07.01.2011, 10:11 | Nismo.Power
ten posledni to byl krasnej macek, jinak na konci taky zkusil jeste zabrat :o)
jj nějaká F350 a zkusil to no :D
v tom videu od O_O : jedinej ten v subaru na to šel mazácky :D