Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > chci nový iPhone :-D

o Navštíveno 1606x o
o 30.12.2010, 18:55 | P@vel | Upraveno: 2010-12-30 19:56:39

o 30.12.2010, 19:02 | Bart 007
:-))
o 30.12.2010, 19:12 | Dexter
už to tu bylo, ale je to přesný a výstižný :D
o 30.12.2010, 21:29 | HIGHTOWER
B
o 30.12.2010, 21:47 | giuseppe
...perfektní!!
o 30.12.2010, 22:02 | Lsimak
výborná aplikace pro Iphone... :-)viz video
[ Link ]
o 30.12.2010, 22:09 | muSlim
Ó jak úsmevné tvrdenie, Dexter... ;-)
o 30.12.2010, 23:02 | giuseppe
Lsimak: :-DD to jsem nečekal
o 31.12.2010, 00:16 | Area51
Lsimak: No tak to me slozilo :o)))
o 01.01.2011, 11:28 | CervinVega
video super, nicméně i tak chci iPhone nebo cokoliv od Applu:-)
oproti Widlím totiž funguje vždy a tak jak chci ja a ne nejakej lojza programátor, nutici mě drbat se levou nohou na pravem uchu, protože on to tak děla porad a ani mu to nepřijde divny (klasicky uživatel-oběť Win based systémů) :-)
o 01.01.2011, 17:40 | vypuk
Měl jsem Palm(tuším m500), iPaq(tuším 3630) - sice PDA ale podobné hračičky, pak jsem vystřídal tunu telefonů(od archaického Alcatelu OneTouch přes C30, cx65 siemensy, jednu Nokii, ale měl jsem jich dost v ruce a hrál si s nima, Sony Ericssony, Motorola ROKR E1... prostě toho bylo dost) a skončil jsem u iPhone 2g 16Gb, teď mám 3G 8Gb a teď v lednu se chystám na iPhone 4 jelikož... Ho prostě chci a vyhovuje mi. Chci věc co slouží mi, a né já ji - a to 100% splňuje :) Nebýt Apple a jeho iPhone, tak bychom teď ještě furt cvakali na HW klávesnicích, koukali na malé displaye... Ano, byly tady dotykáče i předtím, ALE iPhone dokázal jednu z mála věcí, o které se snažily ostatní společnosti - prosadit jinou "koncepci telefonu" za velice krátkou dobu.

Všichni viděli iPhone "žjooova, dotykáč, rychlost,..." a chtěli něco podobného za menší sumu peněz - a pak začly HTC, Nokie... :)

Měl jsem v ruce taky různé HTC, ale rychlost iPhone... pchech, to se nedá srovnávat :)

A do mě, do černýho.. :))(nehledejte tu rasismus, jenom hlášku z "Kdo hulí, ten umí".
o 01.01.2011, 21:19 | Nismo.Power | Upraveno: 2011-01-01 22:20:31
hmmmmmm......

vypuk : jen tě upřesnim že jsi mimo stejně jako další miliony lidí co naivně tvrděj že iphone byl první dotykovej telefon.... ano jeho gui začlo bejt jiný a odlišný, nic to neumělo a to opravdu lautr nic jen prostě to nic co to neumělo to umělo rychlejc než třeba srovnatelný WM který byly o roky starší ale to je putna......

pokud dneska někdo chce něco aby to bylo mocný jako odjakživa byly WM neb tý úrovně prostě iphone zatim nedosáhnul a ještě dlouho nedosáhne natož stylem kterym to razej aneb stále víc omezení vpodstatě tak volba prostě padá na android..... android je celosvětově nejrozšířenější "OS" v MT neni to nic jako iphone..... je rychlejší, neni omezenej ze všech stran a celkově to je prostě dle mě mnohem lepší....
a dokonce i WM7 ..... příjdou mi rychlejší než android a iphone, všechno tam lítá neskutečně rychle, ale razej to špatnym směrem aneb odešlo mass storage, víceméně rozšířitelnost kartama, multitasking....prostě je to křížený demencí iphonu neb na demenci lidi slyšej takže ač ten systém je neskutečně vychytanej a kurevsky rychlej tak to prostě zůstane jen pro manažery který nechtěj jako ostatní stádo mít BB a budou mít tohle, pro technoidy už je WM7 pasé neb to zmrdkovatělo do podoby iphone.....

takže android....
jedu jen 2.1+lagfix a rychlost vůči iphone4 je ve všem naprosto totálně jinde :) celkově "ergonomie" toho systému je naprosto i pro lamy s tim že technoidovi se taky zalíbí...
jediný co se mi na androidu stále nelíbí je že když od toho chce člověk něco víc tak je potřeba root resp. superuser oprávnění....tudíž svym způsobem je to bloklý stejně jak iphone to se mi nelíbí na obou OS... ale monosti který se otevřou po rootu za to stojej zatimco u iphone je potřeba hacknout aby to bylo použitelný....

takže hastalavista rádoby výkonný zařízení.....
o příchodu perníčka se bavit nemusíme neb tam je celková optimalizace výkon opět daleko lepší vč. možnosti ext4....
kdo nerozumí všem pojmum co jsem zde napsal ani tomu grafu necht si nekupuje nic jinýho než iphone !

foto k příspěvku  od Nismo.Power

o 01.01.2011, 21:40 | muSlim
Sám tomu nerozumieš Ty lama :-))))
o 01.01.2011, 21:49 | Nismo.Power
jó tebe sem čekal zde jako prvního ;-))) nezklamal si :)
o 01.01.2011, 22:05 | petrbanan
Nismo: Ono je rozdíl mezi dotykovým a promačkávacím displejem ;)
Jsem rád, že už si nemusím stříhat ukazováček na pravý ruce do špičky
o 02.01.2011, 00:46 | vypuk | Upraveno: 2011-01-02 01:57:36
Nismooooo, ty mě dokážeš pobavit :-D 2.1+lagfix ... z toho by se dal udělat dobrej fór... nic takového u iPhone nepotřebuješ.. nějaké fixy... Veselý večer jsi mi nadělil :-D

Jo a zkus si ho nainstalovat dvakrát abys měl android xkrát rychlejší než iPhone.. :-D

Ale jenom, abych se nesmál a taky něco dodal - Instaluješ do iPhone=všechno funguje ihned! Žádné problémy(pokud nemáš jinou verzi nebo tak) ale všecko na první šup(tzn nahraješ a jedeš), ale je to všechno stejně o preferencích, jestli si chceš s telefonem hrát - pořiď si WM nebo Android,... Pokud chceš fungovat a nestarat se o nic = pořiď si iOS(iPhone). On ten iPhone je konstruován pro lidi, kteří nejsou nějací "geek positive" nebo nevím co, prostě je pro lidi, kteří chcou věc která napoprvé funguje.

A jednu jedinou věc nemůžeš popřít - iPhone nastartoval velký boom dotykových telefonů. Je tak? ;)
o 02.01.2011, 07:53 | Luke-Jeep
ne ono je to totiz tak naprd ze to najednou vsichni zacali delat stejne :-D
o 02.01.2011, 11:17 | Daryl (A)
Nejčastější hlaska pri praci s WM: doprdele proc to zase nejde ?

To u iPhone neuslysis. A o tom to je. Raději oželím geek funkce, ktere nepotrebuji výměnou za to, ze to co potrebuji funguje špičkově a bez problému.

Za tu dobu co užívám iPhone jsem si stěžoval jen na absenci MMS, kterouzto funkci následně dotáhli k absolutní dokonalosti. A jak je vidět, začínají si to uvědomovat i další výrobci, protože jak sám nismo píse, pocali omezovat problematické funkce ktere nikdo nevyužívá :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3366 sekund.