Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > iPhone 4 - Vodafone

o Navštíveno 1170x o
o 29.12.2010, 17:21 | vypuk
Nevíte někdo náhodou, kdy budou telefony k dispozici? Zajímá mne jen a pouze vodafone, nikam jinam migrovat nechci :-)

o 29.12.2010, 18:07 | Knightey-
Po novem roce mi ho slibeny :)
o 29.12.2010, 19:45 | PAVELK
stačí skočit na prodejnu a říct, vím že ty telefony máte zjistil jsem si to u operátora a že jeden chceš, sice budou chvilku čumět ale věř že ti ho prodaj, udělal jsem to podobně jelikož vím že mají min. 3 kusy schovaný pro VIPka, takže asi tak
o 29.12.2010, 20:46 | Veva
reakce na pavelk, ty češi jsou stejně šikovný (vychcaný) :-)
o 29.12.2010, 21:20 | muSlim
Alebo im povedať že ich necháš vyhodiť, nakoľko si strašne dôležitý kolega, alebo rozbiješ hubu. A tak si užívam svojho iPhona už od Augusta :-)))
o 29.12.2010, 21:47 | rcman
To oni u Vodafonu zase nemaji iphone 4?

Já ho teda chtěl kupovat v září. To, neklaplo. A pak jsem šel v nákej pěknej den na otevíračku novýho ElectroWorldu do Galerie Butovice. A vestou domů jsem nakouknul k Vodafonu. Koukám že maji Iphone 4 vystavenej. Tak se zeptám. A že ho maji. Ale jenom 16GB verzi. Tak jsem ho koupil.

Do tý doby jsem tam pořád volal na linku a ptal se. A vždycky se dozvěděl že nemaji nikde ani kus.

Doporučuju, projít osobně pár poboček a osobně se zeptat.

Rychlejší ověření dostupnosti u Vodafonu neznám.
o 29.12.2010, 22:30 | vypuk
Tak vzhledem k městu(dědině), kde bydlím a máme tu jediný Vodafone(Frýdek-Místek) - myslíte, že mám šanci?:))
o 02.01.2011, 12:26 | Luke_288
ale samozřejmě, že ho mají. přešli jsme celá firma od kyslíka k vdf a když jsem sháněl pro přítelkyni, tak i přesto, že tvrdí, jak ho nemaj, tak stačilo zavolat jako firemní zákazník a ejhle, druhej den byl doma..
o 02.01.2011, 12:32 | mike.vw
asi blbej dotaz...když je maji,tak proč je normál neprodávají?
o 02.01.2011, 14:29 | Syrup
me prisel asi 4 dny potom co jsem si ho objednal u VF pres linku, jakozto nasrany odchazejici zakaznik hledajici levnejsi tarif a iP4 :) Prisel mi ale az potom co ho naskladnili na hlavni sklad, coz bylo 2 dny po me objednavce. Jinak jsem objel asi 4 pobocky v Praze, vcetne tech nejfrekventovanejsich i min frekventovanych a nikde nebyl. Alespon to tvrdily.
o 04.01.2011, 14:42 | madmaik
nechci zakladat novy tema,tak se zeptam tady,mam 3gsko a pujdu do 4ky, este jsem 4ku nemel ani v ruce tak nevim, jedna se mi o to,jestli mi k necemu bude puvodni usb kabel a dock z 3gs,nebo jestli je to jiny.dik :)
o 04.01.2011, 15:04 | vypuk | Upraveno: 2011-01-04 15:11:12
Dock by měl být jinej, ale konektor stejný je. Ten dock je problém vzhledem k faktu, že iPhone 4 nemá záda zaoblené ale hranaté. Bylo to stejné v případě mého 2G a chtěl jsem použít dock na 3G - nešlo už ze zmíněného důvodu, jen tam byl rozdíl v tloušťce a tvaru zaoblení. :) Ale kabel by měl sedět, to tak na 98% :)

Novinky k dostupnosti - už jsem volal dvakrát na linku a říkali, že začátkem ledna by měly být. ALE - kliknu na iPhone v nabídce na hlavní stránce vodafone.cz a otevře to e-shop a výrobky Apple nikde a iPhone taky nikde vzhledem k tomu, že tam měli ještě donedávna "Není k dispozici" a na zákaznické lince mi to nebyla schopná nějak odůvodnit tak jsem řekl "prostě to tam není z důvodu dlouhodobého nedostatku zboží, je tak?" "Ano pane, mohu vám ještě s něčím pomoci?"... Naštvaný jsem telefon položil a čau.

Si dělají snad srandu už. Jako podnikatel vidím, že je o výrobek zájem tak jich vezmu radši víc do zásoby, aby pak nedočkavci(asi jako já :) ) nešli ke konkurenci ne?
o 04.01.2011, 15:10 | madmaik
jj presne tak sem si to myslel,kabel jo dock ne :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3512 sekund.