Navštíveno 960x

28.12.2010, 16:19 |
Šogun Dá se nějak připojit jeden monitor na dvě PC? Mám z monitoru dva káble, jeden na analog a druhý na digital. Digital mám teď zapojený a analog z druhého PC jsem odpojil. Co by se stalo kdybych ho zapojil? Že bych používal buď jeden pc nebo druhý.
přes konzolový přepínač (data switch)
ja mam na monitoru primo tlacitko digital/analog tak myslim ze ja kdybych jeden pc zapojil pres dvi a druhej pres vga a na monitoru si to vzdycky prepnul tak by mi to jit melo.

28.12.2010, 17:08 |
Kamil pokud to chceš používat tak jak píšeš tzn. jeden zdroj klasika D-SUB a druhej přes DVI, tak většina LCD umožňuje přepínání vstupu přímo na monitoru.

28.12.2010, 17:20 |
koren presne jako Kamil, mam to tak a ke spokojenosti pouzivam pres rok, v kanclu od nepameti:-)
pak je otazka, jestli chces aby se ti tam valely 2 klavesnice a 2 mysi = resil jsem to jako sestikule KVM switchema.

28.12.2010, 18:34 |
koren lukee_cz: taky neni potreba. krysu mam pres klavesnici, z kazdyho pc vytazena usb prodluzka na nejake dostupne misto - staci jen prehodit. sice tak trochu na hulvata ale fcni, naklady nula a hotovo hned:-)

28.12.2010, 23:50 |
Šogun Chlapi dík, funguje to!! Je tam to přepínání na monitoru!! Supr