Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jeden monitor na dvě PC

o Navštíveno 960x o
o 28.12.2010, 16:19 | Šogun
Dá se nějak připojit jeden monitor na dvě PC? Mám z monitoru dva káble, jeden na analog a druhý na digital. Digital mám teď zapojený a analog z druhého PC jsem odpojil. Co by se stalo kdybych ho zapojil? Že bych používal buď jeden pc nebo druhý.

o 28.12.2010, 16:54 | Šestikule
přes konzolový přepínač (data switch)
o 28.12.2010, 16:56 | madmaik
ja mam na monitoru primo tlacitko digital/analog tak myslim ze ja kdybych jeden pc zapojil pres dvi a druhej pres vga a na monitoru si to vzdycky prepnul tak by mi to jit melo.
o 28.12.2010, 17:08 | Kamil
pokud to chceš používat tak jak píšeš tzn. jeden zdroj klasika D-SUB a druhej přes DVI, tak většina LCD umožňuje přepínání vstupu přímo na monitoru.
o 28.12.2010, 17:20 | koren
presne jako Kamil, mam to tak a ke spokojenosti pouzivam pres rok, v kanclu od nepameti:-)
o 28.12.2010, 17:45 | lukee_cz
pak je otazka, jestli chces aby se ti tam valely 2 klavesnice a 2 mysi = resil jsem to jako sestikule KVM switchema.
o 28.12.2010, 18:34 | koren
lukee_cz: taky neni potreba. krysu mam pres klavesnici, z kazdyho pc vytazena usb prodluzka na nejake dostupne misto - staci jen prehodit. sice tak trochu na hulvata ale fcni, naklady nula a hotovo hned:-)
o 28.12.2010, 23:50 | Šogun
Chlapi dík, funguje to!! Je tam to přepínání na monitoru!! Supr
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.32 sekund.