Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > mys u pc

o Navštíveno 919x o
o 28.12.2010, 13:46 | petrb
prosim mam takoej problemek koupil jsme si mys link: [ Link ]

pri zapojeni a naninstalovani vseho je v ovladacich panelech u mysi psano tot zarizeni pracuje spravne i blutu vse mam zaple ale mys vzdy jezdi cca 10 sekund a pak nejde a pak zas po chvilce jde... nevite cim to je kamos rika ze jsou spatne slabe baterky,,, ja nevim nejsem zadny it ani tomu nerozumim tak se ptam zda stim nekdo nema zkusenosti ci nevi ...diky

o 28.12.2010, 13:54 | jasisoft
povedal by som ze bude tie baterky alebo slaby signal. ako daleko je prijimac od mysky ? vacsinou ked je pc dole pod stolom a mys na stole tak to niekedy nefunguje ako ma....
o 28.12.2010, 13:57 | ruffrider
ja bych si po par spatnych zkusenostech(1xklavesnice, 2xmys) uz nic od geniusu nekoupil
o 28.12.2010, 13:57 | petrb
je to u notase hp g 62 cili opravdu kousicek takze asi opravdu ty baterky
o 28.12.2010, 14:13 | Dave0401
mam tu samou mys u HP625 a naprosta pohoda... ;)
o 28.12.2010, 14:17 | jasisoft
skus baterky, ak nepomoze tak to skus v inom pc. ak ani tam nepojde tak reklamuj a kup si nieco normalne od microsoftu alebo logitechu....
o 29.12.2010, 12:24 | Veva
jak už tu bylo řečeno, mohl by to být signál, měl jsem stejný problém...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3357 sekund.