Navštíveno 1508x

sháním automechanika ne zítra kdo by vyměnil řemen od alternatoru,vodní pumpy a serva. Dále k tomu napínací kladku.Když se to kazí tak na svátky

26.12.2010, 16:03 |
Komba A co máš za peklo?:)
Zavolej kamaradovi kousek od plzne je (cca 30km) 728429707 rekni ze cislo mas od tomase
Kluci jedná se o Audi A4 TDI 66kw bohužel mám dojem že už tak daleko nedojede.Řemen je roztrženeje v pulce takže každou chvilku praskne.Ráno frčím do autokelly pro díly maj skladem.

26.12.2010, 18:55 |
Woko_O | Upraveno: 2010-12-26 19:55:32
Jestli nejses uplny strevo tak klinovej remen je na pohodu..to vymenis klidne sam..ale jestli si neveris tak to dej radsi mechanikovi.. :)
Budeš mít honičku, zkusil bych možná A.T.U. na Rokycanský, tam by mohli brát i bez objednávky, jinak nevím.
Woko_O - to bych taky mohl říct, že kdo nenapíše obyčejnej PHP skript na select do databáze, tak je úplně blbej :) Nevím, jak bobmaistr, ale já jsem v životě klínovej řemen neviděl a už to vidím, jak na sídlištním parkovišti otevřu kapotu a se sadou šroubováků v ruce něco v mínus osmi stupních dělám :-) Ne každej se nudí tak, že v garáži zkoumá svoje auto.
Mr.Scully: přesně tak na sídlišti a v mrazu a pro Woko_O tady to není tak jednoduchý vyměnit klínák pohání pumpu,servo a alternator s klimou.A navíc zde je motor jinak uloženej ,takže levej jsem.Zkusím to ATU snad to vyjde
byvaly Halfords u Olympie..Fastbox myslim se to jmenuje,ty by to taky udelali si myslim

26.12.2010, 22:15 |
matik Ahoj, Zejtra zavolám taťkovi a pokud bude mít čas tak by neměl bejt problém to vymněnit :)...Hoď mi kdyžtak na sebe kontakt :) Díky
matik 774610925.Prosím jesli možno kontaktovat aspon smskou dopoledne ve středu musím mít auto pojizdné :(
U té A4 nevím jak je to přístupné jestli se nemusí rozkuchat chladičovka..

26.12.2010, 22:45 |
matik bobmasitr
Jasný, Pokusím se zavolat okolo deváté..Ok ? Nic neslibuju ale pokud zítra bude čas..Tak rádi pomůžem :)..
prej nemusí, je to tak tak místo ale prej to jde
matiku: super díky moc okolo 8 pojedu do kelly koupit díly a i tak děkuju.

26.12.2010, 23:13 |
matik Jinak ještě pokud by to zítra nevyšlo a tys měl auto odvízt někam dál a po cestě by ti v nejhorším kleklo..Tak se ozvi..Máme odtahovku :) 775115675

27.12.2010, 09:23 |
Rudi nevim, když si to nevyměníš sám, tak je skoro zbytečný si kupovat na to díly bo pak práce samotná se chce dělat málokomu...
Tak vozidlo je ted ve Fast boxu.Rudi-před panelákem se to těžko mění.
A ve FastBoxu tě vzali? Mně přišlo, že tam mají jen šroubováky a hadry. Kluk šikovnej, to jo, ale když jsem nadhodil výměnu oleje, tak mu skoro vypadly oči z důlků a tak těžký opravy prej nedělají. Podle mě akorát mění gumy a cokoliv obtížnějšího je risk.
joo prej momentálně mají volno tak že jo.Tak pokud mají nářadí a jak říkáš kluk šikovnej, tak snad problém není?Dle webu opravy dělají.
Tak auto opraveno rychle a levně.Přistup super.Jen doporučuju.

27.12.2010, 13:33 |
matik Paráda :)...Jestli bude někdy problém a kluci na dílně tak rád pomůžu :)
Matikovi bych chtěl poděkovat za pomoc díky i když to nevyšlo.Teď to bohužel byla taková fofrovka