Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dva monitory u pc

o Navštíveno 1239x o
o 26.12.2010, 14:26 | LukeFab | Upraveno: 2010-12-26 15:29:41
Mám k pc připojenou plasmu,na které bych chtěl hrát hry a pak mám lcd,na kterým brouzdám na netu atd.Potřebuju poradit,jestli jde nastavit na plasma tak,abych na ni mohl hrat hry a zaroven třeba být v prohlížeči na lcd.Momentální mám plasmu nastavenou jako rozšíření obrazovky,tam přehrávám full hd filmy.Jako primární bych chtěl lcd monitor,ale aby se mi ty hry spouštěli na té plasmě.Nevím jak tohohle dosáhnout.Povedlo se mě to,když jsem nachvíli nastavil plasmu jako primární a sputil hru a opět přenastavil lcd jako primární,ale to se mi přeházely všechny ikony a tak a ted to už zase nefunguje.Nevíte jak to teda udělat?

některé aplikace jako třeba firefox,když přetáhnu na tu další plochu a zavřu,tak se mi pak na té ploše otevřou,ale hry nejde přetáhnout,když jsou minimalizované

o 26.12.2010, 15:15 | PachezZ
zkus zkratku win+shift+sipka vlevo/vpravo
prehodi to aktualni aplikaci na monitor vlevo/vpravo
o 26.12.2010, 15:15 | PachezZ
zkus zkratku win+shift+sipka vlevo/vpravo
prehodi to aktualni aplikaci na monitor vlevo/vpravo
o 27.12.2010, 09:14 | Jozzo
Tak tohle ti nepujde,musis si nastavit tu plasmu jako primarni,sice to nechces ale jinak to nejde,taky jsem to zkousel.
o 27.12.2010, 10:09 | LukeFab
no fakt to tak bohužel nejde.budu to dělat tak,že když budu chtit hrat,tak dám duplikovat monitor a rozlišení bude 1650*1050 a mezi oknama budu muset přepinat.nevadí.přepínání mezi duplikací a další plochou jde pomocí tlačítka win + p a to je rychlý
o 27.12.2010, 11:27 | War
a když budu rýpavý, tak si zapni spořič obrazovky...
o 27.12.2010, 14:24 | Šestikule
zpravidla by mělo fungovat - přetáhnout všechny ikony programů, které chceš spouštět na rozšířené ploše, na rozšířenou plochu a z ní to spouštět
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3694 sekund.