Navštíveno 1161x

24.12.2010, 19:34 |
wefa Nadpis myslím jasný. Jakého vybrat poskytovatele e-mailu a hlavně proč?! Využívám Hotmail, jsem absolutně spokojen, ale postrádám podporu IMAP. Tím docházím k důležité podmínce a to právě podpoře IMAP. Díky za Vaše názory, rady. Šťastný a Veselý!!
gmail nebo vlastni domena :)

24.12.2010, 19:52 |
wefa | Upraveno: 2010-12-24 20:52:28
Gmail se mi zamlouvá, ale bohužel nemá volné jmno :(( S vlastní domenou nemám zkušenosti.

24.12.2010, 19:54 |
AR koupis si domenu u libovolneho poskytovatele...a bud si nechas zridit mail u nich a nebo si ho prehanes ke gmailu treba.
takze muzes mit adresy typu moje.jmeno@wefa.cz
muzes to resit jak chces... myslim, ze kapku invence a volne jmeno se vzdycky najde. mmch osobne mam ghofig zavinac ghofig.cz a preposilam si to na gmail... :)

25.12.2010, 00:38 |
War Hlavni vyhoda gmailu je prave v hostovani domeny zdarma. A ty dve stovky za domenu rocne asi nikoho nepolozi.

25.12.2010, 09:38 |
AR no tak hostovani domeny zdarma je v dnesni dobe snad standard skoro vsude
jak pisou hoši, gmail :) taky jsem k nemu asi pred trema mesicema presel a naprosta spokojenost
gmail
chces poslat pozvanku?
Ke gmailu jsem šel před pár lety od seznamu a byl jsem fakt spokojený. Bohužel poslední dobou tragédie, různé chyby na různých prohlížečích, samé "Jejda, stala se chyba.", "Nový pokus se uskuteční nyní." nebo "Antivirová kontrola má problémy." Někdy nenabíhá vůbec, někdy jen základní HTML a když dám zobrazit hodně fotek najednou, trvá to buď tejden nebo se to nepovede vůbec (ani v Chrome, jejich vlastním prohlížeči). Už ho doporučit nemůžu a co používat jinýho, už nevím.