Navštíveno 919x

Prosim pekně, mohl by mi někdo hodit link na driver (nebo přímo do mailu onen driver) ke klavesnici Packard Bell 6301N?
Nikde na webu to nemůžu najít :o(
Děkuji moc všem ;o)

driver ku klavesnici ? ved to je uplne klasicka multimedialna klavesnica ktoru ti windows od cias XPciek musi zobrat a vsetky tlacitka fungovat. ak ni tak zozadu na nalepke je presny model, napis ho sem a opytame sa uja googla...
2 jasisoft:
No prave ze XP mi ta tlacitka nechce podporovat :o( je to teda na PC rodicu no...
a presny model je 6301N - jak uz jsem psal. Styc Google vsak nepomohl - treba blbe hledam, nevim :o(

23.12.2010, 18:53 |
jasisoft | Upraveno: 2010-12-23 19:53:41
skus kuknut tu
[ Link ] aj ked problem je v tom, ze packardbell je uz pod vlastnictvom aceru a tech support uz nejak neslape.... skus ju vymenit za nieco normalne a mas pokoj. tie ceny nie su az take strasne.
alebo mozes na tech support skusit poslat mail zo seriovym cislom klavesnice a mozno ti to poslu...
2 jasisoft:
No, prave ze o penize nejde, tahle klavesnice ma naprosto uzasne klavesy :) je pekne plocha, jako na NTB :o) kaslu na to, nejde, nejde... ale skoda, mohlo jim to fungovat :o)
Dekuju i tak ;o)
nA NOtebookove klavesy kupuju logitech ultraxpremium
btw 6301n prave vyraba logitech a packard bell to predava ako svoje klavesnice. takze teoreticky by nejaky driver mohol fungovat. aspon tak to bolo pisane na nejakom spanielskom fore...