Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Matrace jaká?

o Navštíveno 1444x o
o 22.12.2010, 19:10 | johnnypor
Ahoj nemáte někdo zkušenosti s výběrem matrace?Mám postel 180x200 s lamelovým roštem,chtěl bych dvě 90x200.Měřim 200cm a váha 98kg našel jsem toto [ Link ] ale asi budu muset někam zajít tak se předběžně chci informovat

o 22.12.2010, 19:20 | Unihero
čau...
z moji zkušenosti mohu doporučit tuto:
[ Link ]

moje poznatky, bolesti zad, chrápání, pomocí této matrace toto přestalo, žlutá stranna je měkčí a ta růžová je tvrdší... takže si můžeš zvolit podle potřeby, mám ji v rozměru 90x200
měl jsem to i s povlakem kterej se může prát...
z mé strany má matrace velké +
máme ji s přítelkyní a oba jsme spokojeni

o 22.12.2010, 19:26 | johnnypor
Unihero:dík
o 22.12.2010, 19:51 | Unihero
přeji mnoho štěstí při výběru...
o 22.12.2010, 20:49 | PK
já zase doporučuju tyhle [ Link ] , máme je doma asi rok a naprostá paráda. Vykašlal bych se na nějaký levný šmejdy a koupil něco pořádnýho. Záda máme jen jedny. Nejdřív sme si taky naběhli a koupili matrace v Jysku - už nikdy víc, ani ne za čtvrt roku sme je vyhazovali. Od tý doby co máme tyhle, tak se mi nestalo, že bych se vzbudil zlámanej, nebo že by mě něco bolelo, spí se na nich fakt krásně.
o 22.12.2010, 22:19 | Pekys
a já ti doporučim, ať si dojdeš do nějakýho pořádnýho studia, kde maj velkej výběr, na každou si lehneš a třeba 10minut ležíš. každýmu totiž vyhovujen uplně něco jinýho, a někdo radši tvrdý, někdo měkčí.

Těžko doporučit něco, když každej jsme jinej. Chce si to fakt zkusit a doporučuju nešetřit. Máš to min. na 10 let, takže ušetřit 2tis se prostě nevyplatí.
o 22.12.2010, 23:11 | Mr.Scully
Asi jako ti nade mnou. Taky teď budu kupovat a co jsem zjišťoval, tak víceméně je to jako se vším, když si připlatíš, tak většinou poznáš, za co. Kvalitní matrace stojí osmičku, desítku, i víc. Ale samozřejmě se liší jak použitým materiálem, tak tvrdostí atd., chce to fakt vyzkoušet.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3323 sekund.