Navštíveno 2139x

Napadá někoho jak z toho ven ?
Ty levičácký děvky prostě budou prudit prudit prudit.
Sobotka ted na čt24: touto vládou je ohroženo zdraví občanů ČR !!! To už je vršek čeho všeho se chytaj..
Oni prostě ty volby doteď nerozdejchali ..
ZRUŠIT STRANY !
Ozzy jsem z toho znechucen, mrvili to tady 8 let (nebo víc?) a do toho teď ještě tohle. Hnus...
že vás to ještě překvapuje a rozčiluje....

21.12.2010, 17:39 |
JA to víš nejsou u žranice a rádi by si taky lízli...je mi ze všech na blití...
pomohlo by znovuzavedení trestného činu vlastizrady a důsledné trestání toho, kdo se ve vysoký státní funkci dopustí jednání, které poškodí stát.. ale to je asi těžká utopie..
máte to ještě dobré, když vás štve jen jedna část politického hnusu. Mě už rok štvou všichni, celá politika, je k blití, ať jsou oranž, modrý, zelený, červený, hnědý, bílý, duhový :-(
jediný řešení dle mě aby byly kompletně všechny zakázky veřejné (včetně armádních) a dostupné online na nějakém .gov serveru - a bylo hned jasné kdo je za co odpovědný.
Ozzy, já se tím vůbec nerozčiluju. Normální rétorika založená na tom, že v každé společnosti je 30% debilů a to je jejich cílová skupina. A ti na tyhle kecy slyší. Zrovna Sobotka má IQ tykve, jeho angažování na ministerstvu financí byl největší omyl v historii české politiky. A Ratha nemá cenu komentovat, to je totální ubožák. Je naše jediný štěstí, že ČSSD má v čele takový zoufalce, protože kdyby náhodou někde sehnali kvalitní lidi, tak mají hned 40% preferencí.

21.12.2010, 21:47 |
Cenda jak z toho ven? Nekrást. Aspoň ne v takových sumách. Vůbec se nedivim, že se o to opozice pokouší.
je doclea paradox že v týhle situaci která nastala se tady mluví o korupci levice :o) ale to už je na AHC zvykem. Vždyť se zas tak moc nestalo, půl miliardy sem, půl tam, on to vlastně myslel dobře, ale ČSSD je stejně nejhorší :o) proberte se trochu
respektive takhle, je úplně jedno jaká strana, ale pokud se provalí takováhle špína, tak za to všichni musej nést zodpovědnost. Takhle vyhodili někoho kdo na to upozornil a ten zm*d co v tom jel nejvíc je řadovej poslanec, kterej si jenom počká až proteče trochu vody a pak pojede zase odznova. Ale to je OKay, protože ODS volej chytrý lidi a jenom blbý levici

22.12.2010, 06:57 |
Zdenek (A)
Escudo: To je jinak. Mas tu 2 skupiny politiku: komousi, co kradou a ne-komousi co take kradou. Blby je to, ze si musis jedny z nich vybrat. Radeji sahnu po te druhe skupine :-o
s tím se nedá jinak než souhlasit, teda až na to, že komouši jsou tam i tam, jen je těžký si to někdy připustit. Já spíš narážim na to, že já kdybych volil ODS, tak teď zalezu pod peřinu a minimálně několik týdnů nebudu buzerovat opozici za korupci :o) To je jako kdybych vykrad poštu, chytili mě policajti a já jim pak na stanici řikal, že franta od vedle taky předloni krad. Je to sice pěkný, ale nic to nemění na tom, že pudu sedět

22.12.2010, 07:43 |
Vencaf | Upraveno: 2010-12-22 08:43:35
je úplně jedno, která strana je u moci, všichni se chtějí jenom dostat k penězům a urvat co největší kus pro sebe, s tím rozdílem že socani ještě uplácejí svoje voliče ze státního.. nejhorší na tom je to, že za ten pokus o předražení státní zakázky o 3 miliardy korun nebude nikdo potrestanej, jenom někoho odvolají a v tichosti mu šoupnou jiný místo který není tak na očích.. všichni, kdo se toho účastnili by měli dostat 15let natvrdo v pracovním táboře,ale místo toho si jen řeknou "teď to nevyšlo, vyjde to jindy" a život jde dál..
mě už tohle ani nějak nerozčiluje, já si prostě řikám... "Nese.te mě levý pravý, já chci zůsta dlouho zdravý" :-D
Šel jsem volit. Teď už jen sleduju, nerozčiluju se.
Escudo - tady nikdo nebuzeruje opozici za korupci, ale jen za jejich debilní projevy. Prostě vypadá to, že jeden z ministrů něco posral, tak předpokládám, že se to teď důkladně vyšetří a buď půjde sedět, nebo půjde sedět jeho náměstek, nebo se zjistí, že to bylo nějak nafingovaný... prostě musí z toho bejt jasnej výstup, to přece nikdo nezpochybňuje.
A není to ani obecně o tom, že by chytřejší volili pravici a hloupější levici... taková je situace pouze v našem státě, kde obě levicové strany jsou stranami vidláků v montérkách a o řízení státu neví zhola nic. Bohužel pravice řízení státu zvládá, ale jen za cenu ulití miliard do vlastních kapes... pak je těžký si vybrat :) Asi jako Zdeny60. Radši volím nekomouše, co kradou :)

22.12.2010, 09:44 |
RedBaron | Upraveno: 2010-12-22 10:44:56
Já jsem byl vždycky pravičák ale to, co teď naše pravicová vláda a prezident předvádí kolem zmrda, ládujícího si z našich peněz do kapsy milióny, to už je vrchol. Největší problém pro premiéra je, že Michálek nešel na policii a pro prezidenta to, že nahrával. To je jejich "boj s korupcí." Hnus.
Mr:Scully: asi tě budu muset trochu uvést v obraz. Vyšetřit se to může, ale nikdo sedět nepůjde, protože bylo tuším loni odhlasováno zrušení postihu za plánování "sebeúplatku". Pokud by ty peníze skutečně odešly na účet ODS, tak už by se jednalo o trestný čin, ale vzhledem k tomu, že jim to zatrhli ještě předtím, tak se nejedná o trestný čin a není to stíhatelné. No není to skvělé?
Hele, jen tak mimochodem, pokud mělo na účet ODS přibejt půl miliardy, myslíte, že by to nikomu z grémia nepřišlo ani trochu divný? Já kdybych měl na účtu z ničeho nic o 100.000 víc, tak si toho asi všimnu. S těmahle věcma se musí počítat, nikdy to neni práce jednotlivce

22.12.2010, 09:59 |
Cenda nebuďte naivní, samozřejmě že v tom jedou všichni. A jedná se o 3mld, ne o pul. Na jednu stranu nás krmí, jak je potřeba šetřit a pak se najdou "zbytečný" 3mld a to ještě na malým ministerstvu. Na obraně se toho poztrácelo určitě násobně víc. Nechce si někdo dát tu práci a spočítat, na kolik se přišlo jen od voleb? Tipoval bych něco blízko 10mld.
Se pak divte, že jdou státní zaměstnanci stávkovat.
Problém není to, že by někde na západě nefungovaly kamaráčofty a přihraný zakázky. Problém je to, že u nás ty zmrdi ani neumí krást, všechno 3x předraží a vybraná firma to ještě totálně ojebe, takže se na ně přijde. Což jim nevadí, protože tu nikdo nemá za nic osobní zodpovědnost. A tak furt dokola.
tak tak, těch půl miliardy je jen v tom jednom případě jedný zakázky. No ono to bude mít asi ještě pokračování, včera jsem slyšel v rádiu předsedu samospráv jak mluvil něco o stejnejch náměstcích a že má podobný zkušenosti a taky neměl dovolání
no a podobná věc je pražská ČOV, ale to je jedno. já jsem zastánce toho, at se klidně nažerou všichni, když to bude ku prospěchu věci. bohužel u nás místo, aby ti, kteří žrát můžou žrali častějc, ale málo (teď myslím řád statisíců, maximálně jednotky milionů), tak radši žerou míňkrát, ale v takovým měřítku, že to samozřejmě praskne.
nejsem naivní, bez těhle malých domů to nikde ve světě nejde ať už vládne kdokoliv
volit jsem byl a je mi z toho dost smutno.
Tohle co se tady deje bych videl na defenestraci, jenze pochybuju kdyz by tohle clovek udelal ze by se o nem ucily deti tak jako my o te prazske z roku 1419.
Neni to jen tohle z ceho jsem dost nasranej, je to porad stejnej bordel a porad stejna mala domu, prijde mi ze ty prasata u tech koryt jsou jen horsi, a ze se to tyka vsech ministerstev. Namatkove me napada z posledni doby ty odmeny z ministerstva obrany 210 míču, tahanice na ministerstvu dopravy ohledne monopolu na reg. znacky kam se nikdo nemuze dostat, a ted tohle... kua kde to jsme.

22.12.2010, 15:03 |
All Fascinuje mně ten termín "vyvedení". Asi si opatřím ruskojazyčného parťáka, kuklu, Kalašnikov a vyvedu peníze z nějaké banky.
[ Link ]
Obrana je průser odjakživa, tam se kradlo už tak od první republiky a nikdy nepřestalo. Vondra má šanci s tím něco udělat, ale obávám se, že všichni jsou tam už "zadráplý" a místeček se nepustí.
Jinak aniž bych chtěl komentovat tenhle konkrétní příklad, tak dle interních informací je ministr je vždycky až druhořadá osoba - víceméně na každém ministerstvu má největší vliv náměstek a ministři podepisují to, co jim náměstkové předloží. To říkám jen proto, že kolega zažil vyjednávání s náměstky a zjistil, že co si náměstek ministra umane, to taky prosadí.
Jinak RedBaron to napsal dobře. Krade se všude, ale rozumně! Ne že se ulejou tři miliardy, proboha. To je samozřejmý, že stát je neefektivní a vždycky bude všechno předražený, ale musí se to udělat rozumně a ne takhle okatě.
je mi z toho na bliti, jak s Nečase, tak z Klause, jak jde o ODS, je povoleno vše, pochybil jen Drobil, že si tam natáhnul "blbce", co nechápe, že se peníze "musí" opatřit pro dobro nás všech...
5,5miliardy, takže 1 pro ODS, 2 prohučí neznámo-známo kde, za zbytek něco trochu postavte a natřete plot na modro...
a Vondra na MO? haha, třeba ještě v té pohádce může hrát "já jsem čistej Kalousek" a host večera bude "nevím proč mi říkají kšeftař Barták"...
Tajná dohoda
[ Link ] Já to tušil, že ta dohoda byla směnný obchod, že VV si prosadí výměnu policejního presidenta jinak.., proto také hned po schůzce rezignoval, to bylo příliš okaté.
Nechápu postoj Klause k Michálkovi .. někde jsem četl, že Michálka by měli naklonovat a posadit do parlamentu a na ministerstva..
"Podle Johna není možné, aby člověk, který upozornil na podezření z korupce, za svoji občanskou statečnost trpěl. Véčkaři ale nakonec neuspěli. Podle zdroje Práva byl kromě zástupců ODS proti i prezident Klaus. „Klaus řekl, že Michálek je lump a darebák,“ uvedl zdroj Práva."

23.12.2010, 08:52 |
Cenda Dělaj si z nás prdel. A Michálek to nakonec sám odsere.

23.12.2010, 15:20 |
Borik2 | Upraveno: 2010-12-23 16:21:14
Asi takhle - já VeVerky ani ODS ani TOP nesnáším, socany taky moc nemusím, ale budu volit zase je, protože oni mi alespoň nechtěli snížit plat.
Normální pracující je za téhle vlády bitej, ať dělá ve státním nebo na soukromém. Panáci nahoře kradou a ještě se arogantně smějí - jsem pro nějakého diktátora, který nastolí pořádek. Klidně pár zavřenej disidentů oželím.
prosimtě já dělám v soukromém sektoru a rád bych, abys mi osvětlil, jak mě tahle vláda bije...

23.12.2010, 17:06 |
X-sat (M)
Utěšuje mě jen myšlenka, že za socanů by to bylo ještě horší... Sice jako státní zaměstnanec přijdu o peníze, ale pořád věřím, že to s námi myslí dobře ti klucí a holký poslanecký :-D
Borik2: no sice hezký, ale já se nějak nemůžu smířit s myšlenkou ekonomického rovnostářství. Proč bych měl, když si vydělám třeba 200 K hrubého mít procentuálně větší daň než zaměstnanec, který má třeba plat průměrnej? Já to chápu tak, že ten, kdo hlásá něco o solidaritě, progresi v daních a podobných věcech okrádá mě. Mě absolutně nezajímá, zda jsou u koryta modří, zelení nebo oranžoví, klidně si zvyknu na posun v DPH nebo na zvýšení daní. Ale proč bych měl odvádět procentuálně víc? To už tady bylo, a dělal to i Jánošík, komanč, socan, tak by mohl být chvíli klid, ne?
Co je podle tebe normální zaměstnanec? Ten státní nebo v soukromé sféře? Mě přijde, že při každým vládním kroku (a neřeším, zda jsou tam modří nebo oranžoví) zaměstnanec brečí nebo stávkuje. Tak se seberte a běžte dělat na IČO. Tenhle názor velmi dobře znám, v mém okolí jsou zaměstnaní snad všichni a všichni furt nadávaj, jak je stát odírá a že by si měl posvítit na podnikatele a politiky, že kradou, chovaj se arogantně a nemají žádnou solidaritu s chudákem pracujícím.
Já platím daně, zdravotní a sociální pojištění jak mourovatej, žádná nemocenská se na mě nevztahuje, jedině, když si ji zaplatím v soukromým pojištění a když si nebudu spořit na důchod, chcípnu hlady. Tak v čem tě stát bije? To, že chtějí snížit platy státním zaměstnancům? Vždyť je na výběr. Pokud nesnížíme plošně, budeme muset za podmínku dodržení a valorizace platu někoho propustit. To by řvaly ty vaše odbory jak píchlý svině.
Diktátora? Tak se odstěhuj do Běloruska třeba. Tenhle názor je pro mě absolutně dementní a doufám, že jsi to myslel jako takovej malej předvánoční žertík. Kolik Ti je, chlape proboha. Vźdyť se zeptej rodičů nebo prarodičů, co to byla diktatura (třeba proletariátu). Myslím, že bys z toho bordelu zešedivěl ještě víc. To, co tuhle zemi a její obyvatele naučilo za 40 let krást, všechno ochcávat, závidět, práskat bys chtěl zpět?
Pokud bych si měl vybrat, tak ať někdo raději ukradně miliardu měsíčně, než abych musel stát jak čůrák pod vlajkou na prvního máje a provolávat věrnost sovětskému svazu. Pro mě jsou lidi, kteří podepsali třeba Chartu hrdinové a tenhle názor je, jak kdybys jim plivnul do tváře, ty diktátore....

23.12.2010, 19:01 |
Borik2 | Upraveno: 2010-12-23 20:01:46
Freerider: souhlasím s progresivním zdaněním mzdy, nevím, proč zaměstnanec nemůže uplatnit odpočet daně na prokazatelné náklady např. na dojíždění do zaměstnání, dále si myslím, že plošné snížení platu je daleko horší (demotivující) než propouštění - tady si myslím, že vláda prostě si netroufá na razantní přístup, tak jen chodí kolem horké kaše. Souvisí to i s tím, že není ochotná udělat něco proti přebujelé admministrativě. Dále kecy o boji proti korupci jsou jen kecy pro ovečky, co jim to baští.
Veřejnost teprve pozná, co to znamenají úspory ve schválené podobě. Za sebe ti můžu říct, že lidé, kterým mám sloužit a pomáhat, už to na mé práci poznali a nadšeni teda nejsou.
takze kdyz tebou voleni predstavitele tohohle statu kradou verejne a "na ferovku", je to zcela v poradku a melo by se to i uzakonit, aby to bylo legalni? :-) nebo mas pocit, ze ti k necemu byly vsechny ty pitome bilboardy nebo letacky ve schrance, nekonecne sracky v TV, radiu a kdekoliv na verejnosti? ja se bez nich obejdu a penize z dani (prekvapive tenhle stat nema zadny jiny zdroj prijmu, pokud tomu neveris, CEZ je jen jine oznaceni cerne diry na penize z dani a prerozdeleni "zisku" potrebnym) se daji vyuzit mnohem lepe...
Borik: jako že by ti stát proplácel benzín na dojíždění do fachy? myslíš že v soukromým sektoru to je? to je pouze o dobrý vůli, že se dá k dispozici služebák, ale jinak cesta do zaměstnání není služební.
jinak jako freerider- vysvětli nám, proč by soukromník, kterej nemá nic jistýho, stará se sám o sebe, aby měl co žrát a taky aby měl na daně ze kterých se platí státní zaměstnanci, bejt bitej na tom, že vydělá víc?
btw neodpověděls na mou otázku- píšeš, že tahle vláda je nahovno at jsi státní nebo soukromej zaměstnanec. jsem soukromej, v čem mě tahle vláda bije víc než levicová?
nebo jseš jen právě ta jedna ovečka ze stáda co jí stačí, jak podnikatelé kradou, ale už si neuvědomuje, že bez nich by ani na tvuj plat nebylo?
Boriku, socani ti nechtěli snížit plat? Není to třeba proto, že jim bylo úplně u zadku, že stát má přes bilion korun dluh, kurva? Po dlouhý době tady máme vládu, která má snahu s tím aspoň něco dělat. Tak neřešte, jestli budete mít místo 20 litrů devatenáct a půl a koupi plazmy holt o půl roku odložíte...
Platy zaměstnanců jsou úměrné jejich snažení a jejich výhodám. Vyházení třetiny lidí by byl systémovější krok, bohužel asi není nástroj, který by oddělil zrno od plev, tak se to holt dělá plošně. Ale nutný to je.
Progresivní daň je samozřejmě zlodějina, ale za špatné ekonomické situace státu jsem ochoten ji podstoupit ALE!!! pouze pokud to státu opravdu finančně pomůže! Doteď nebyl nikdo schopen prokazatelně říct, jestli stát víc vydělá na progresivní nebo na rovné sazbě daně! Resp. ano, každá strana má jiné výpočty, které prokazují právě tu její "pravdu".

23.12.2010, 20:33 |
X-sat (M)
Zase porovnávání soukromého a státního sektoru. Ale o tom to přece není. Ať sníží plat, ale zároveň chci vidět, že pracují i na snížení nesmyslných výdajů, při kterých se ztrácejí miliardy. Moc se obávám, že jen seškrtají vše co půjde, ale co dál? Kde je nějaká konkrétní reforma, o kterých se stále mluví?

24.12.2010, 00:39 |
Cenda ještě mi satelite řekni, že se za vlády ODS zlepšila situace v policejnim sboru. Pokud vim, šlo to rapidně do prdele.
A že by OSVČ platila stejné daně, to bych se divil. Neznám žádnou, která by nelila prachy stranou a neodváděla jen z části příjmů, a stejně tak si myslim, že většina jich jede ve švarciku. Což zaměstnanec jaksi nedělá.
Faktem je, že tady není žádná přijatelná politická alternativa. Pokud by nynější vláda šla cestou zefektivnění státní správy a skutečným bojem s korupcí jak ve státním, tak i v soukromém sektoru, společně s prioritou vzdělávání (o tom se taky jen kecá), měla by můj hlas i přes nesouhlas s mnoha dalšími kroky. Nedělá nic z toho a ani nebude.
[ Link ] Zase ty jejich ultimáta a prodlužování kómatu a čekání, zda nakonec u koryt nezůstanou, tak buď chci skončit nebo ne a takovéto výroky řeknu až po jednání s těmi partnery a ne že jim jako dám nůž na krk, to jsou fakt praktiky...
Mně hlavně přijde neskutečně absurdní, že zrovna VV vyhrožují odchodem z vlády, když především oni jsou zdrojem té nedůvěry; jsou stranou, která má u sebe největší bordel a jejíž představitelé se vzájemně fízlovali.
"Další spolupráci s vládou podmiňují tím, že do 26. dubna premiér Petr Nečas (ODS) představí konkrétní kroky, které navrátí vládě důvěryhodnost."
Prvni krok uz udelali oni sami :D
co proti všem máte pořád ... .o)