Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > na co si dát pozor při koupi starší LCD TV?

o Navštíveno 1044x o
o 21.12.2010, 12:36 | Jerry.s
s přítelkyní přemýšlíme že by jsme si letos k vánocům nadělili nějakou plochou televizi s úhlopříčkou tak kolem 80cm ale máme na to rozpočet tak 5-6 tisíc, tak že za ty prachy tak rok a více starou.
na co by se měl člověk zaměřit a zkontrolovat když kupuje starší lcd? podle mě by na dva roky staré televizi ještě neměly být nějaké známky opotřebení ne? popř, jakou značku by jste doporučili?
LG? Samsung? Panasonic?

za rady vám předem diky;)

o 21.12.2010, 12:40 | cezetko | Upraveno: 2010-12-21 13:45:26
Ahoj, je to tak jak říkáš. Spíš se zaměř na celkovej dojem, jaký ta televize udělá popř. jakou má výbavu.

Neměla by mít vadné body, být jakkoliv a kdekoliv rozostřená, podsvícení by mělo být rovnoměrné, neměla by dělat žádné fleky. Stejně tak by neměla dělat žádné čáry, pruhy, duchy. Třeba ji pusť a parkát zapni vypni lampičku ve stejné zásuvce. Občas se stane, že se posere filtr ve zdroji.

V případě plazmy ještě navíc koukni, zda není vypálenej obraz. Jestli tam třeba nevidíš loga, pruhy atd.

Značky cos vyjmenoval je to OK, můžeš přidat např. sharp, sony. Obloukem bych se vyhnul TV typu Sencor a další podobné, či neznámé značky.
o 21.12.2010, 13:15 | Jerry.s
nj Sencora bych za ty prachy v požadované uhlopříčce snad i sehnal, ale jak říkáš vubec ve mě tahle značka nebudí důvěru. nabízí se mi plazma Panasonic Viera TH-42PV7P za rozumné peníze, ale ta bohužel ještě nemá digitální tuner co jsem se dočetl:/
o 21.12.2010, 14:39 | martinz
Zkusil bych dát dohromady ještě alespon 2tis a šel bych raci koupit neco nového.
Nebo počkat po vánocích bude třeba věci nabídka i v jetinach
o 21.12.2010, 15:29 | cezetko
martinz má pravdu, počkej po vánocích. Nabídka bude širší.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3915 sekund.