Navštíveno 1204x

20.12.2010, 21:40 |
PK | Upraveno: 2010-12-20 22:50:38
Ahoj všem, pracoval sem u jednoho soukromníka, kde už jsem skončil, ale teď od něj potřebuju doklad o příjech (správně to asi je potvrzení o zdanitelných příjmech) kvůli danovýmu přiznání. Tak ho furt uhánim, do telefonu mi vždycky slibuje jak mi to pošle (bydlím už v jiným městě) a vždycky se na to vykašle. Nebo mi radši nebere tel. Je nějakej způsob (třeba přes úřady) jak to z něj vydolovat?
Předem díky.

20.12.2010, 22:06 |
prohifi.cz | Upraveno: 2010-12-20 23:07:02
Nenapisu ti ted, jestli je to jeho povinnost (predpokladam, ze ano, ale konkretni legislavu, ktera by tuto povinnost ukladala, neznam).
Urcite bych ale zacal tim, ze bych mu hned zitra poslal doporucene pisemnou zadost o poskytnuti.
Pokud jsi to resil telefonicky, nemas nic v ruce. S doporucenym dopisem uz mas aspon neco, umis prokazat, ze jsi o to opravdu zadal. Urcite tim nic nezkazis a mozna se lekne, ze mas neco za lubem.
a jako další věc snad máš doma ještě výplatní pásky, jednou jsem to taky po dohodě s finančákem takto pomocí výplatnic dokládal a vzala to, vyjimečně, ale vzala no :-)

21.12.2010, 04:42 |
PK Ten dopis určitě zkusim. Zejtra ještě chci zatíj na finančák a zkusit se optat tam. Tak sem předtím chtěl zjistit něco tady, jestli už někdo něco podobnýho neřešil. Na netu sem našel, že to jeho povinnost je, takže by mi to měl dát. Ale jak sem psal, nereaguje na to. Celkově to je nespolehlivej člověk. Možná se zkusim optat i na pracáku.