Navštíveno 979x

Ahoj borci. Synátorovi se nějak dojebalo PC viz nadpis .Nejde to rozběhnout ani v nozovém režimu, a CD s woknama k tomu nebylo. Instalačka je uložená na HDD.
Zůstane tam viset obrazovka s běhajícím proužkem a dál nic :-(
Co s tím udělat?
Díkec za rady.
zkus mrknout do BIOSu, jestli tam není nasměrování na tu recovery oblast
nic takového jsem tam nenašel :-(
ještě mě napadla možnost HDD napíchnout na moje PC a zkusit s tím něco vyčarovat. Ale na rovinu nevím co. Je to kupované PC s předinstalovaným OS. A ten terrabajtový disk už se jednou reklamoval a dávali tam nový. Takže vlastně nevím jestli na ten nový nahráli tu instalačku.
mrknout na stránky výrobce notebooku, jestli tam není ke stažení recovery, případně kontaktovat prodejce, ať ti recovery dodá
to není noťas. Je to stolní PC. Na ty stránky zkusím mrknout. Je to Prestigio Adelante 5
mrkni do manuálu, mělo by tam, jakým tlačítkem se při startu spouští recovery menu - bývá to F8 - F11, nebo kombinace ALT+F10 apod., záleží na výrobci
A proc to jednoduse nenaformatujes a nenahrajes novy wokna? hadr pripoj ke svymu kompu, stahni z neho data ktere chces, disku predelej vsechny partice tak abysis udelal jenom disk C a D a mas to. Recovery oddil je ti stejne k nicemu a jenom ti krade misto, ja stejne nepochopim jak muze nekdo pracovat s takovym zmrdosystemem jak sou Visty, neuznavam ani Win7 ale ty se podle ohlasu lidi chovaji podstatne lip a nedelaji diktaturu jako visty.
Nabootovat z CD ti normal jde ne?
venito> jak jsem psal dříve CD jsem neměl. Už jsem ho sehnal a přeformátoval HDD+nová instalace. Visty taky nesnáším, ale byly na PC při koupi a jsou legální. Sám mám XP prof.
Takže už vyřešeno.
Díky všem za rady a pomoc