Navštíveno 1303x

Včera jsem zaregistroval v TV reklamu na Plazma 106cm 600Hz FullHD za 9.999,- LG neno Panasonic,
ExpertElektro to je tuším že, každých 10min mezi hlavníma zprávama,
překouk jsem se nebo co, ale koukali jsme na to 4 lidi ..
na netu jsou kolem 11 - 13tis. mín jem nenašel
Je to LG 42PJ350, neni full hd a 9999 stoji uplne normalne treba na alza.cz Viz. letak:
[ Link ]
ROFL navíc je to LG = nebrat.

20.12.2010, 12:17 |
vypuk Mi došla zase tahle nabídka z OKAY, full HD telka plus satelit i s kartou... od 20.12 :)

koukám ta LG jde nějak na dračku všichni kolem mě si ji ted kupujou hm že bych do ni taky šel ? ne mam rozum necham si samsunga :-)
To víš, dneska ovečky nekupujou užitnou hodnotu a to co potřebujou, dneska se kupuje jen to co je c akci, vždyť je to výhodné!!! Až doma pak zjistí, že na tu slavnou full HD "LED" TV připojí své Digi TV a nad obrazem zapláče celá rodina, ale raději to nikomu nepovíme, co kdyby jsme byli za blbce :-D
Tuner2..naprostej souhlas je to hrozny stádo .....
Ale vysvětluj to někomu ze ten foťák v luetáku za 999 se nedá nazivat ani foťákem at si vemou něco co foťák aspoň připomíná

20.12.2010, 15:11 |
vypuk Někomu stačí jen to, aby viděli pohybující se obraz a k tomu zvuk... prostě otázka priorit.. :)
vypuk: To je, někomu taky stačí na poslech Logitech a nepozná rozdíl, nebo lépe řečeno si to namlouvá a pak uvádí v omyl lidi na fóru.
... tady je dneska veselo :)
a musim rict, ze pravda je nekde mezi...
Zdeny60, Tuner#2: osobne s vami souhlasim ;)
(ale uvedomte si, ze ostatni nemaj takove priority, jako my :) )
Dave0401: Problém je, že já se Zdenym60 nesouhlasím, on žije úplně někde jinde pokud jsi sledoval naší minulou diskuzi. Moment najdu.
Tuner#2: Ja debaty ohledne home hifi na AHC peclive sleduji, i to, co jsi ted linkoval.
... a znova rikam, pravda je nekde mezi... i v tomto pripade ;)
Zdeny60 ma to stesti, ze muze investovat nekolikanasobne vetsi sumy nez jini, proto ma jine mysleni, ale rozhodne bych si nedovolil tvrdit, ze spatne.
Jen z pohledu smrtelnika, co si nasetril 10ku a mysli si, ze za to poridi high-end aparat, to pak vypada trochu divne. Uznavam.
Reci uz bylo hodne, kazdopadne kazdy ma jine naroky, jine poslechovky (nedejboze zenou navrzene obyvacky), jiny rozpocet, jiny WAF... proste se to musi brat z nadhledem... a dost uz psani... jde se poslouchat ;)