Navštíveno 2313x

[ Link ] Hodně pěkná M6, rád jsem se na to podíval.
jj videl som už dávnejšie, s tým Porsche ma to rozosmialo tiež "tzak tzak, tchuss!" :-D
borec v brne u globusu s tim nemumel ani vyparkovat,fakt krasa,kdyz vidim v jakých rukách takový auta končí

18.12.2010, 20:34 |
JP No, hlavně že to nemá problém přenést výkon na silnici:D
Musí to bejt zajímavej pocit, když člověk má skoro 100pro jistotu, že je na tý dálnici nejrychlejší :)
Pěkně mu to jede.
stejně by od STS dostal na prdel

18.12.2010, 21:06 |
JP walish:D
Souhlas s JP, v dřívějším příspěvku. Výkonu tři prdele, ale přenese už jenom jednu :D
Halooo, das ist nicht normal!
Líbila se mi ta přerušená černá čára od zadních kol. Z dvojky na trojku během 1,5 metru a pak 200m gumovačka na trojku. Přiznám se, že bych to snad ani řídit nechtěl. To se musí chovat na asfaltu jako kdybych dal svý 530i plnej ceres do zatáčky na sněhu... Fuj!!
Líbilo se mi jak na dálnici při podřazení ve 100km/h se mu rozblikala stabilizace/protihrab a blikala až do 150km/h :)
Kubais: JJ to mě taky zaujalo :-) na druhou stranu se nelze divit, že zadokolka s 800HP a stejným točivým momentem nepřenese na nižší kvalty svůj výkon na silnici kor na sériových gumách...
GT3 RS a takovej výklep! No, v týhle M6 bych se už asi po.ral :)

19.12.2010, 00:12 |
Shr3k Tuner#2: To je jasný, 800 koní zvládne přenést jen jediné auto na světě... americká předokolka jménem... :-)
krásný :D
Jen škoda ze je to takova konzumni srajda s odfaknutym interierem, spatnym podvozkem a motorem co americani pouzivali uz pred sto lety na ovladani klimatizace. Cekal jsem ze ho v tech 300kmh predjede sts.

19.12.2010, 01:23 |
Tichy | Upraveno: 2010-12-19 02:24:47
Moc hezky. Ted uz to jen poslat do USA, at na to udelaji poradnej podvozek a bude po zbytecnem hrabani.
btw. Uz se tesim na zaplavu videa z youtubu o otunenych Corvette..
presne me taky nejvic udivilo jak mu ve 150km/h blikal protiskluz! Zrychlení to má při dvou kilech teda furt pekelný a s tim porsche si dobře pohrál :)))
a tu část kde ho chuck předjel fiestou to vystřihnou poserové........ sem si po cestě do Mnichova na konferenci vládců planety pořád řikal co ty dva volove s porsche a bmw nacvičujou tak sem je předjel a pokračoval v krasojízdě :)
a co bzch sem dával otunený corvette ? na tuhle M6 bohatě stačí sériová ZR1...... bohůžel existuje i něco na co nemá ZR1 ani v sérii ani když se trochu otuní.....
posranej japonec s malymo motorem a flashlou ECU..... co najde to zničí :) konkrétně s timhle by si to asi hustě vytřelo zadek vč. ceny.......
[ Link ]
Switzer má o trochu viac zmien/úprav než flashlé ECU ;-)
jasan že má..... víc tlaku, víc paliva víc vzduchu a vše s tim spojený...... každopádně stále to je ycela street legal auto a s touhle M6 by si nedělalo žádný servítky.......
a to jsme pouze u P800
pak je i R850 s 850hp ale to je na C16
E900 s 900hp na E85
R1K s 1000hp který už dokončilo testování a už se valí na silnice, tak jako zatočí jen P800 s nějakou M6 tak stejnym způsobem zatočí R1K s P800.......
pak samo sou tu stále věci jako AMS Alpha 10 , Hennessey Venom .....
už dokonce i jezdí ST-1 :)

19.12.2010, 18:48 |
ddawe myslim že tady šlo hlavne o docela hezký video, ja nejsem BMW positive ale za zkouknutí to stojí.
ja videl vice tech ruskych videi veyron vs p800 a vzdycky mu s klidem veyron ujel tak tady v tom videu to bude hlavne o ridicich.
[ Link ]
a zr1 vs g-power:)
g-power:with 800 hp / 588 kW and 800 Nm of torque, the M6 hurricane RR can do 0 to 100 km/h in 4.35 seconds, 0 to 200 km/h in 9.5 seconds and too 300 km/h in 24.9 seconds. The top speed is 372 km/h.
a zr1:
[ Link ]
ddawe : jasan stojí za zkouknutí.... já hlavně čekal podle komentářů tady že to týpek někam pošle a totálně to zruší čehož sem se bohůžel nedočkal :))
mike : jasan.... tož jasan, je po dešti a japonec má lepší trakci :) a je to jen P800.... nedělám si moc iluze že na veyron SS nebude potřeba něco jako Venom ale bude na něj stačit R1K :) zcela stejnym způsobem jako stačí MC F1 na veyrona aneb veyron udělá jen větší maximálku tot vše.... :)
když to srovnám cenově ty auta tak to je těžkej výsměch......
[ Link ]
mě osobně se teda moc líbí GTR bez křídla tak jako to má AMS..... ostatně většina japonců kde origo křídlo je tak bez něj je to hezčí.... jedině moje MK3 supra ta je bez něj divná ale MK4ky sou nádherný bez něj....
AMS Aplha 10
[ Link ]
Mike : ok tak s sériová ZR1 s LSX čipem no.....
ad ta maximálka u RR tak ta je příplatková a degraduje tebou vypsaný parametry, ta platěj pro převodovku do 345kmh nebo kolik to psaly.... a cena ?? CS mělo stát snad 10mega ? RR ani nevim....čet sem někde snad 6-7 základ ale stejně to je utopie a pořád to je upravený auto kdežto ZR1 je série.... za cenu RR budeš mít ZR1 od hennessyho jejíž parametry budou decentně jiný ;-))))
MkIV Supra bez krídla je ako keby mal Nismo 186cm a jazdil Škodovkou! Neser a nesahaj mi na okrídlenú MkIV!!!! :-P
Tak tak MKIV bez křídla je jako sex bez baby .. :D

19.12.2010, 23:39 |
JP Nismo, když už sem pořád dáváš to video s tim GTR, tak ho sem alespoň dej celý ať je vidět jak to dopadne, když nejede Veyron na 2/3 plynu:D
[ Link ]
tady máte jednu ameriku vošousti ;-)
[ Link ]

20.12.2010, 08:44 |
Veva špatný auta :-D
to vůbec nevypadá zle ten TransAM :))) očividně má ještě větší problémy s trakcí než hurikán :D

20.12.2010, 10:25 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-12-20 11:25:51
Nismo: To si děláš prdel ne?
ZR1 si tahle M6dá k snídani a to video s Veyronem je na vodě a Veyron poleví hodně brzo a na plno nejede...
Stejně si s GTR Switzer P800 vytře zadek kdejaký severan... takže ty báchrky si nech pro nikoho jiného ani v jednom nemáš pravdu.
[ Link ] :-D

20.12.2010, 10:28 |
Nismo.Power | Upraveno: 2010-12-20 11:34:55
ale CCR sem tady dávat nechtěl samozřejmě :)
stejně zajímavý vid ?
[ Link ]
Nismo.Power: A tím videem si chtěl říct co? Že se opět ukázalo jak Vette má problém s trakcí a musel s přibrzdit? Navíc víme že to je čistá série?
Nismo: Aha takže proto Tebe je rozhodující video z dálky, kde evidentně CCX buď blbě zařadil a sešlápnul plyn o sekundu déle... Hmm, tak já se raději orientuju z videa z auta, kde oba dva vyrazí na stejnou a 2 x se stejným výsledkem...
Je jasné že je víc aut, které jedou víc než ta upravená M6, ale o to nešlo, šlo jen o pěkné video. Hlavně cena 3.8 mega, není na takové auto až zas tak přehnaná, když tady nismo píše něco o 6mega za GT-R se stejným výkonem, myslím že tyhle auta ani nejdou moc srovnávat.
nismo: tusim ze zrovna ti rusaci co je tu od nich vetsina videi s tim switzerem nekde pisou ze ta uprava od switzeru ma naky zasadni mouchy a to auto jezdi nejak jinak prekopany navic video od videa s jinejma upravama, jen puvodni nazev zustava stejnej ... takze o tom kolik je toho tam v danej okamzik prekopano a kolik je tam aktualne koni asi nemuze byt rec.
btw myslim ze z dost vysponovanyho auta uz v serii nafoukat skoro dvakrat takovej vykon jen systemem chip(tlak), palivo a sani/vyfuk asi moc nehrozi, pokud nejde o ropaka... a myslim ze v tomto pripade to asi nezachrani ani tlusty tesneni podhlavu....
Dragster: podle jejich stránek by to gtr nemělo jít přes 3 mega a v usa si myslim, že spíš 2,5..je ale otázka, kolik pak stojí provoz (už serie není vůbec nic pěknýho)
Tak a ešte si pomerajte pucky, chlapci :-)))