Navštíveno 3112x

propojil jsem si receiver Onkyo TX-SR508 s TV pres HDMI a nejede mi zvuk...
bluray pripojene taky k receiveru-zvuk bez problemu...
v manualu pisou - receiver HDMI OUT a v TV do HDMI IN... tak to mam a nic...
nemate nekdo zkusenosti s timto receiverem.. asi to bude nekde schovane v menu, ale zatim jsem to nenasel..
diky za rady :)
H.
tak ted jsem nasel, ze zvuk bude muset jit jeste optikou..?
A ty chceš pouštět zvuk přes repráčky televize? K tomu sis mohl koupit receiver za dvojku z tržnice ;) Jinak podle mě není nic co nastavovat, já ještě do menu Onkya nevlezl (mám TX-SR608), všechno fungovalo hned napoprvé (ale mám samozřejmě externí repro).
Akorát mám problém, že u některých HDMI kabelů stačí o ně lehce zavadit a "vypadne" obraz, jsou to šmejdy, člověk aby kolem toho chodil po špičkách.
tak mi pls napis jak to mas zapojene... zvuk z TV samozrejme nechci...
diky za radu
Tak máš normálně repráky připojené do receiveru? Mně do receiveru jde cca 5 HDMI vstupů (od DVD přes PS3 až k Xtreameru), z receiveru samozřejmě jde 5+1 kabel k reprákům (zvuk) a jeden HDMI do televize pro obraz.

18.12.2010, 18:00 |
clown je otazka, jak to HDMI out z AV mas nastaveny .., zda TV dokaze dekodovat surovy data HDMI RAW, nebo potrebuje dekodovany a tedy HDMI PCM

18.12.2010, 18:04 |
clown jinak kabel muze byt pricinou cehokoli ..
mam sice 1.3 HDMI kabel za cca 100, unese FULL HD, ale uz ne zarizeni s HDMI-CEC / ANYNET / VIERA Link atp .., na tom to pada.., takze uz jsem zase zpet u svych oblibenych profigoldu, kde kabel stoji sice 500 a vys, ale vim a jsem si jisty, ze funguje :o)
do HDMI OUT ma zapojenou TV (Panasonic s funkcni VIERA Link)
do HDMI IN mam pripojny BluRay..
do receiveru mam zapojene repro 5.0 ...
Na to, aby běžel zvuk z TV stejným kabelem co jde z receiveru HDMI do TV musíš použít kabel HDMI 1.4 jinak to nepůjde...

18.12.2010, 18:18 |
JEF A ma tvoje TV HDMI 1.4? Jestli ne, tak to budes muset natahnout optikou...

18.12.2010, 18:18 |
JEF Pozde :-)
jj ma HDMI 1.4.... jenze ted jsem zjistil, ze kabel mam jen 1.3b ...tak to bude asi ten problem :)...
Nooo to bude ten problém, 1.4 má trochu jiné zapojení se zpětným "kanálem".