Navštíveno 1141x

Po novem roce budu kupovat povoz. Rozhoduju se mezi octavkou a Astrou G. Poradte na co dat bacha. Jestl ise da rict kdyz se neco podela, tak co je drazsi, jakej motor, apod.

18.12.2010, 10:08 |
Komba To chceš nový a nebo ojetinu a jaký palivo?
ojetinu..... cena tak do 60 ti.... a na palivu nezalezi.... ale jelikoz mam rad sportovnejsi jizdu tak spis benzinek

18.12.2010, 10:40 |
Jozzo do 60ti slušnou oktavku nekoupis (v TDi)

18.12.2010, 10:50 |
Komba Tak já bych ti ani naftu nedoporučil,protože by ses mohl s 2.0 natrápit a jedině dobrá nafta v Opelu je 1.7 cdti...a volil bych Géčko a nějakou 1.6 1.8 a nebo strýček prodává astru G v kombi s motorem 2.0 a je to moc pěkný :)
Jinak nevyhneš se výměně EGR ventilu,pak občas odejde čidlo na vačku,zapalovací lišta a sem tam nějaká kravina,ale když to měl dobrej majitel a staral se o to,tak je to skoro bez údržby.
ja bych do výběru přidal ještě Ford Focus ....
ale pokud jenom octavka X astra tak bych šel do astry
a co myslite v astre o motoru 2.0 16V v benzinu
Jinak kombika radsi ne.... mam ted vectru combi a mlada me odmita vozit domu z hospody :-D
tak do 60 ti.octávku nekoupíš,jedině nějakej šrot
carlos, proc by jsi nekoupil ?? Vzdyt je to auto uz 13 let stary a jen proto ze jsi v cechah a je to cesky auto, tak cena se neda natahovat vecne. Sam mam octuli 1.6 rv 1999 combi, ma servisku je to mazel, na jare ji chci prodat a ze bych dostal vic jak 60 ani necekam...
Tenhle tyden jsme odvezli na srotak Astru F kombi r.v. 1998. Za tech 12 let, co jsme ji meli nalitala 400 000 km s tim 2.0 16V motorem. Auto se celou dobu neskutecne s*alo, nebylo na nem ted uz skoro nic puvodniho. Ale pokud auto jezdilo, byla to naprosta pohoda. Motor s tim autem sedel idealne a spotreba do 7mi lehka noha, 9 kdyz se na to slapalo. Doufal jsem, ze je to nejakej spatnej kus, ale mame jeste o par let novejsi Gcko v dieselu a zacina se z toho stavat taky slusna kasicka. Kdyz to srovnam s Accordem 2.0, kteryho mame od roku 1997, ma najeto skoro 450 000 km a nebyly s nim za celou dobu zadny problemy krom spotrebaku a nefunkcniho stelovani zrcatek, asi bych do Opelu znova nesel ...