Navštíveno 1368x

17.12.2010, 22:19 |
Brnďa Ahoj, nemá někdo tip, nebo neví o nějakým fleku řízení nakladaku zatim jen skupina C? mel sem par praci dohodnutych, bohuzel profesak trval déle nez se predpokladalo tak mista jsou jiz obsazena. Lokalita nejlepe Jizni Morava, Olomooucko, ale klidne i jiny. podridim se

17.12.2010, 22:49 |
Brnďa může být klidně i C+E platově to nehrotím. Kdyz C+E tak aspon mesic na C abych to mohl dodelat, bez penez se neda zit a nic jinyho nez udelat profesak neslo :( bylo toho hafo, ale ted to zas mizi pomalu. Platove staci 11-13 cistyho
OT: profesák je teď potřeba na cokoliv nad 3,5tuny ?

18.12.2010, 11:40 |
Brnďa jojo
Je to pěkně na piču, já si dělal C v době kdy k němu profesák dávali automaticky, ale tohle mi samozřejmě nikdo neřekl,že.Takže mám C úplně na hovno a takovou dardu za posraný prof.průkaz dávat nebudu. Ale někdo mi říkal, že můžeš řídit i bez profesáku, ale jako soukromou jízdu, né jako řidič profesně. Nevím co je natom pravdy.

18.12.2010, 13:47 |
Drtič MA.RTI.N: Poptej se v jakékoliv většího dopravce v okolí. Skoro všude ve větších firmách se řidiči střídají jak vzteklí.

18.12.2010, 14:20 |
Brnďa tomi666 no tak tos udelal velkou chybu ze sis jej nenechal udelat, ja to nestihl o tyden takze sem platil 30ku:( Jinak muzes ridit, ale nesmi to byt vydelecný
Já měl profesák na B a prozíravě i na C ještě "papírovej" z taxi,kde teď už bejt nemusí a když se to měnilo na plastovou kartičku,tak sem o něj na magistrátu zažádal a termín vyzvednutí byl o prázdninách 2008 a zapoměl sem na něj a před pár měsíci sem byl na magistrátu kvůli výpisům a oni mi řekli,že tam mám nevyzvedlej profesák :) tak sem byl nedávno na 2 chybějících školeních... Platit takovej ranec za profesák by se mi odznova platit nechtělo :(.Kámoš má C+E i D a chtěl by zkusit kamion,ale všude naráží na chybějící praxi,což je logický,ale kde ji má získat mu už neřekli :(.Držim palce ať seženeš práci co Tě bude bavit a hlavně pohodovýho šéfa

18.12.2010, 15:19 |
Brnďa chtějí na c+e praxi z důvodu MKD no :( jenze na dodavku me nechtej kvuli tomu ze nemam praxi, as si udela profesak ze se neco najde, a ted vse zmizelo :))