Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ot wifi

o Navštíveno 1034x o
o 17.12.2010, 15:37 | DITR
chlapi poradte dneska mi odešel wifi router potřebuju nějaký at mi pustí kolem 10MB/s a má nějaký dobrý dosah
cena kolem 1000-1500

co třeba tento
[ Link ]
nebo
[ Link ]

o 17.12.2010, 15:37 | DITR
a nejlepší by bylo kdyby dosáhl až na zahradu :)
o 17.12.2010, 16:50 | Bladzej
[ Link ]
podporuje N což je výhoda do budoucna, kdyby ho síťovka neuměla, b/g je zde též.

abys propálil až na zahradu, tak je to hlavně o prostředí. tlouštky stěn, železný profily apod. to odvlivňují.
o 18.12.2010, 00:22 | Ravo
a na 10 MB/s na každé běžné wifině zapomeň... možná tak 10 Mb/s a to ještě se sadou otčenášů a zdrávasů...
o 18.12.2010, 10:06 | clown
10 MB :o)
no to jsem zvedavej, co kdo vymysli,
ale kdybys pridal jeste jednu nulu, tak uz budes o dost bliz :o) viz cisco, nebo Ruckus - u nas prodava DNS
[ Link ]

jinak z testovanych N na 2.4GHz routeru a AP v cene do 4t, mel nejlepsi prenos 2.8MB .. , takze oproti memu beznemu Gcku jen o cca 200kB/s vic :o)
o 18.12.2010, 19:29 | maresk
jinak Tendu raději nee, měl jsem Nkovou 301ku a zdechla :-((( - umřel zřejmě firmware, rozpojil se WAN a LAN :-(

Osobně spokojenost s TP-Linkem, Asus WL-500 a dalšíma, Edimax je lowend, nevím jak aktuálně, ale ještě před rokem to byly šílený klumpry :-(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4168 sekund.