Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > hra iRacing

o Navštíveno 1537x o
o 16.12.2010, 10:00 | Kapka (M)
kamoš už do me pul roku hučí abych s ním hrál hru iRacing na PC...hrajete tohle nekdo?jsou nějaké české stránky o hře? a co všechno budu potřebovat abych si "správně" zahrál? plati se nějaka roční licence atd? abych mel o svatkách co dělat :-)

o 16.12.2010, 10:07 | Kacko
se zeptej jeho kdyz to hraje,ne?
o 16.12.2010, 10:19 | muSlim
ako Kacko, lol
o 16.12.2010, 10:49 | Kapka (M)
tak dik za "rady"...už se těším až budete jeden nebo druhy neco potřebovat :-(
o 16.12.2010, 10:53 | walish
[ Link ]

Jinak kluci nademnou to mysleli tak,že je to trochu oklikou ptát se tady,když to ten tvůj kámoš hraje,tak o tom i musí něco vědět
o 16.12.2010, 10:57 | Kapka (M)
mě šlo spíše o nějaké české forum o tehle hře..s tim kamošem je to tošku težší,nebydlí u mě..prostě jsem byl u něj na navšteve,tak mi to ukazoval..a když se jednou za pul roku vidime tak hned jestli už taky hraju...tak jenom sbiram informace co a jak
o 16.12.2010, 16:57 | empiK (M)
kamos uz do me pul roku huci...
kdyz se jednou za pul roku vidime, tak hned jestli uz hraju...
:))

ale abych jen neprudil [ Link ]
o 16.12.2010, 21:19 | crestik
je to spolu s rFactor, RBR, a LFS jeden z nej simulátorů, bohužel trpí na otřesný komerční model, kde si bez celkem vysokých poplatků moc nezajezdíš. Není to hra, která by se dala odjezdit na padu jako GT, CMR apod. Můžu ti dát kontakt na pár lidí, co to od nás ze simracingu jezdí. Taky se nezapomeň optat, kolik do toho už nasypali tisíc. Je to sim, takže potřebuješ FFB volant, vědomosti s čím a jak hejbnout v nastavení auta a rozhodně to není na zabití pár dní mezi svátkama, kdy zapneš hru, a za dvě hodiny si uděláš profil jezdce, co všechno vyhrává.
o 17.12.2010, 07:56 | OndrejKo85 | Upraveno: 2010-12-17 08:57:16
pokial sa chcete nieco spytat ohladom iRacingu, kludne mi napiste na ICQ 359334675. jazdim to uz od zaciatku

ps: za 30 mesiacov co iRacing existuje, som preinvestoval cca 840 dolarov. na zaciatku vsak boli ceny vyssie o minimalne 40% a kurz dolara voci euru bol 1.50 oproti dnesnej hodnote 1.31. okrem toho, v dnesnej dobe ponukaju rozne akcie na zlavy, takze sa da obcas aj dobre usetrit.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3403 sekund.