Navštíveno 2249x

tak u nás napadlo u baráku cca 40 - 50 cm sněhu , rano v 7 zapadl cestou k nám pluh a v 7:30 zapadlo o pár metrů další , před chvílí jsem volal na dispečink správy a údržby silnic a tam mi řekli , že Růžová je odříznutá od Děčína a že jsou na ceste až 2m sněhu , posílaj sem snad frézu nebo tak něco , volal jsem do práce že nevim jestli vůbec dorazim a pořád padá
tak uvidíme

15.12.2010, 09:45 |
FBS JM, přesněji Brno-Vyškov je totálně bez sněhu a ani nevypadá že bude padat :-)
Brno-Kr. Pole-Palačák - drobně poletuje :)
Brno nepoletuje nic a poletovat nic nebude.. ;-)
Znojemsko po suché silnici do práce :)
Brandýs nad Labem, taky sněhu plno, asi 15 cm nového, ještě že mám dovču :-)
A nezasněží a nezasněží :-D
jojo tady na severu to je celkem zajimavý.Dnes nebo respektive uz zitra ve 2 hod ráno vyrázim 1200km na druhou stranu nemecka tak sem zvedavej jak to vse bude probíhat :))

15.12.2010, 10:03 |
Atrey Teplice a Ústí nad Labem na prd a pořád sněží. Do prace jsem jel 2 hodiny a nakonec to vzal po dálnici i když nemám známku,byla aspoň trochu sjízdná.
[ Link ] taky koukám na ty kamery a Brno, tam nevědí ani, že je zima :-D
Železný Brod do rána asi 40 cm....ranní foto na již "odházené" vozidlo:-D

Brne azuro a prijemnich +23 stupnu ;-)

15.12.2010, 10:24 |
Yawor Kleneex :-D
Vase starosti bych chtel mit.... :oD Snih uz jsem nevidel 4 roky..
Foceno o vikendu...

badczech : no jo , ale nám na jaře ten sníh roztaje , ale nevim co budeš dělat ty s tím pískem :o)
Me to vyklade takhle jsem se valel ve stredu jeste na plazi a ted tu sedim a klepu se kosou :-DD

Kleneex: ta tvoje foto mi připoměla hlašku ,,Našli ho na pláži, ležel tam jak vyvrženej vorvaň..."
Jinak v HK stále sype taky docelka hustě :-( ač mám snih rad už mě štve myslim že sobotni cesta do berlina se bez pořadne vybavy neobejde.

15.12.2010, 11:17 |
Lufas u nas v jizerkach taky mazec uz pada dva a pul dne v kuse...neni to kam hazet a ani pluh tady nejel dva dny..rano jsem jel do mesta a s fobie byl normalne pluh mistama byl i metr prasanu docela sranda cesta skoda ze jsem nemel fotak..
1:50 - 6:20 ... prijemnych ctyri a pul hodiny na Krimove :-)

takhle to vypadalo ve 2:35

Lukaash: oooo,tak to bych nechtěl házet:-D
Lukaaash: to je jako benzinka?
Dnes ráno Varnsdorf okr. Děčín, přes noc napadlo asi 30 cm. Je to sranda, jen nechápu proč v každym kopci někdo stojí a hrabe se! :))))))

15.12.2010, 12:24 |
TROY badczech )))))))))))))))))))))))))))
Tomu řikám kalamita

15.12.2010, 12:34 |
Lukaash | Upraveno: 2010-12-15 13:37:25
jj, benzinka ... jeli jsme nahoru kolem pul dvanacte a jak jsme se pak dozvedeli, tak ve dvanact zavreli starou cestu a asi v pul treti novou ... kamarad nam jel na pomoc s Pajerem a ve finale byl rad, ze ikdyz k nam vubec nedojel, tak se aspon dostal zpatky do Chomutova :-)
koukam, ze to jeste porad neotevreli ...
[ Link ]
hasky: nooo taky hezky.. Presne jak rikam.. Neni nad AWD..
My jsme si včera v noci zavřeli jeden zasněženej 4km úsek kroucenej loukama a lesem u Vyššího Brodu a lítali jsme to 4 auta na doraz. Dvě zadokolky, čtyřkolka a P306tka kterou má majitel fakt pěkně v pazouře. Úžasnej zážitek, přijeli jsme někdy ve 3 v noci :o)

15.12.2010, 13:31 |
KFL
Liberec, take uz konecne napadlo, tak snad to jeste chvilku vydrzi to snezeni :)
V brne fakt zacina uz svitit sluncicko :-D
a nove snih nikde
Chomutov - od vcerejska pada nonstop
KFL: ...i s tou spolucestující:-D dobráááá
RB: Mnohem zajímavější, užší silnice, žádný provoz a prostě naplno, mnohem větší úhly smyku, nasazení podobný jako na rally. Do lesních padáků doklouzávat na ručce, pak tři zatáčky driftem na plný kontra, volant jen tancuje v rukách, po cestě mezi loukami jsem jel smykem i přes 110 :o)

15.12.2010, 20:59 |
BALI to je blbost. v Kladně je 30°C ve stínu,kytky smrděj,ptáci křičej...
A co takhle mimo republiku... :)
[ Link ]
snih mi nevadi, snih je fajn, ale kdyz jsem dneska vylezl ven tak me primrzly nosni dirky, kua - 24, v 5 rano, to je na me moc... Franzouzsky auto dojelo do prace asi jen diky tomu ze v nem bije nemecky srdce :O)
úterý večer

středa....+ 45cm new sněhu...

mě se to taky líbí, je to pěkný, je zima a patří to k tomu :-) a takto by to mělo být každý rok :-), kdo je pro? :-)
Já pro nejsem, já v tom musím jezdit:-) Na horách ok, ale tady by sněhu stačilo symbolicky...
Kolega každý ráno nasranej s roposupem a já se Scorpiem se samosvorem hubu do rohlíku :-) Večer oklikou domu, abych si to trochu užil ......

16.12.2010, 13:12 |
tesil Ty mas hubu do rohliku i kdyz jses nasranej....:-))
jako Legacy, kazdy rok a klidne vic, jen at sype! :)
Taky jako Legacy a těm co si pořád stěžujou, že je překvapivě v zimně sníh jsem už na zítra založil téma ;-)
zítra přes Železný brod budu projíždět na chalupu tak snad projedu.o)
nj kurva, sněhová kalamita v zimě....
hlavně aby v létě nebylo teplo