Navštíveno 1214x

Asi je jeste hodne brzo na takovy tema kor kdyz vetsina z nas denodenne bloudi bezuspesne po obchodech a nevi co narychlo koupit,ale treba tu do toho nekdo vidi vic.
Prave dokoncuju kompletni rekonstrukci bytu a chystam se ponakupovat veskere vybaveni radove za 60-80k a docela me zajima zda jsou cenovky elektrospotrebicu a podobnych veci uz ted pred Vanoci vlivem masivni kupni sily obyvatelstva stlaceny na minimum a mam nakoupit hned,nebo to po novem roce pujde jeste niz?
O hadrech,sportovnich potrebach a podobne o tom nepochybuju,ale co to elektro?
no, já jsem to sledoval před 2 rokama, když jsem kupoval plazmu, bral jsem ji někdy v půlce prosince za 22k a v lednu pak stála 25.5k. Přijde mi, že obchodníci počítají se strategií kupujících jako uvádíš ty a v lednu ceny zvednou. Ono taky dost lidí dostane na Vánoce prachy a nakupují až v novém roce.
jako Sestikule elektro bych bral ted pred vanocema skoro bych rekl ze uz je i pozde, ceny jsou fakt dole obchodnici to tlaci hodne dolu, v lednu jdou ceny klidne nahoru nebo se ti muze stat to ze nesezenes co mas vybraneho protoze se to jednoduse vse prodalo a budes cekat na novou dodavku ktera bude na zacatku roku drazsi