Navštíveno 1673x

Chci kupovat nové auto a tápu
pro mně je nej octavia 2 mám díly a je to oblíbené auto líbí se mi toto na to mám díly a udelám z ní face ale je to pořád nic moc:))):
[ Link ] nebo se mi líbí todle ale bmw neznám:
://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/rada-3/8516402
nebo je pekný i toto:
[ Link ]
tak pokud máš díly, tak klidně O II, v co nejlepší výbavě a je to taky v poho, nebo A4, 4x4 je taky good

14.12.2010, 21:18 |
rcman Ten první odkaz nefachá. Nebo to už někdo smazal.
Za sebe bych šel do Octávy. Už třeba ten argument s těma dílama. Horší je to stim, že se sakra hodně kradou. A když ti neukradnou auto. tak alespoň xenony. Nebo autorádio a airbagy.
Jak dělám v koncern servisu. Tak pozoruju, že kdyš ve Škodovce nemaji airbagy. Začnou se krást asi nejvíc.
To už je asi hlavně o štěstí...
Audi a Bmw jsou moc pěkný auta. Ale názor mám jenom k Audi. A to, že na ceny náhradních dílů. Si občas připadám jako bych dělal u italskýho koně, když někomu něco prodávám, nebo dělám soupis dílů s cenama.
U Bmw to podle mě nebude na dílý taky nic pěknýho. Důležitý asi je, koupit hlavně dobře auto. A né kasu na prachy.
Když to občas očumuju. Tak koukám na Sauto.cz a pak na ty stejný auta na Bmw klubu. A už jenom to že tam ty auta vypadaji obvykle jak nový. Tak neni problém si dohledat na co se majitel auta už ptal a co řešil, za tu dobu co to auto má.
Pak si udělám obrázek o cenně za Bmw který je ve stavu 1A a vraku kterej stojí půlku na Sauto.cz
asi to bude zaše octa hodím to na face dodám vše z rsa a bude to pohoda ale bojím se toho motoru lidi to moc nechválí:)
ten link ma byt toto
[ Link ] toho motora by som sa moc nebal, sice uz mam dost kilometrov aby si menil vstreky ktore na tom odchadzaju na pockanie a stoja hnusnu palku, ale tak raz vymenis a neriesis. dlhodoba spotreba cca 6l. alebo si najdi novsi rocnik s CommonRailom a mas pokoj, tie su celkom spolahlive.

14.12.2010, 21:43 |
Jozzo nechápu proč je označení 2,0 když to nemá ani přes 1,9
Já bych šel taky do octávky, to označení motoru nebo to spíš 1.9 a byla tam chyba ?
Nemá tam být objem 1968? Jinak sem taky četl dost negativ na tento motor.
Spirit: Taky se teď dívám po nějakým autě kolem 300k. Tahle Okina mě taky relativně zaujala... Je dobře vybavená, ALE! Je vidět, že byl lakovanej celej bok mimo střechy a haubny, takže těžko říct, co to auto potkalo. Bazarník a jeho pohádky na dobrou noc je jasný. Já teda hledám dál, ale někomu to třeba nevadí a ten 2.0 16v je kapitola sama pro sebe...
Já hledal přes vyzkouseno.cz , mají tam vyzkoušené Okty se salonů škoda se snad i dobrou minulostí a servisem. Ceny i když možná vyšší, ale asi o to lepší vůz.
muzes ale taky mit treba auto ktere se nekrade a na ktere ty dily nebudes ptrebovat...
Avensis D4D, za ty prachy budes mit peknej kousek s plnou vybavou a 180k motorem.
... ale to neni koncernovy superauto ani to nema modrobilou vrtuli ve znaku... :O)

15.12.2010, 10:15 |
Yawor jako H-H ;-)

15.12.2010, 10:54 |
Yawor moje řeč ;)

15.12.2010, 11:06 |
MaxxT jako vybirat O2 a dalsiho konkurenta dat BMW, tak je to dost nesrovnatelny... O2 je vzdy spotrebni auto, uzitkove z bodu A do bodu B.. BMW je hodne pozitkova jizda, opravdu si to vychutnas..
Jak pise H-H... avensis neni vubec spatna volba, s tim D-4D motorem supr, sam ten motor mam v aute (mam to akorat v Lexusu IS220d) a ten motor je spickovej. Auto najeto 170 tis, vstriky a turbo jako novy. Ma to rozvodovej retez a jediny co se cisti je EGR ventil, ktery je vyborne pristupny.
Za me urcite BMW pripadne Avensis.. nebo Lexus nejlepe :-D
alfu jsem ted dovezl, od te same firmy co je tu ten link na tu 2,4jtd. Chlapa muzu doporucit, ja s nim mam dobrou zkusenost, ferovej clovek co vozi auta z ukoncenych leasingu z italie.
To auto z odkazu jsem puvodne chtel, jel jsem si pro nej ale nakonec jsem odvezl jinou s 1,9jtd.
Je to sice fajn auto, ale neni to konzum prijatelny pro kazdyho, navic proti cOcktavii nebo avensisu je to dost stisneny, teda aspon pro me. Ale jinak maximalni spokojenost, protoze proti vsemu ostatnimu tady jmenovanymu je tohle auto aspon trochu jiny a hezky. Ale italsky.
něco je tady špatně. Při výběru auta jsem poradil Alfu a ještě nikdo mě neposlal do prdele,nenapsal,jaký je to šílený pekáč a je to italské,takže se to sere už od pohledu. Kde to jsme?

15.12.2010, 21:03 |
Wasp to spirit: za mne OII můžu jen doporučit a klidně pujčit na test ;) budeš s tím spokojen ;)
Snoopy_awnet: uvidíme asi si pujčím fedlu jak ty a budu čekat (pokud si kupec opravdu octu odveze)

16.12.2010, 03:19 |
JP walish: a taky to hnije
walish pockej, on asi Chuch tenhle prispevek prehledl :O)
jinak v tom 180k avensisu jsem jezdil a motoricky se mi to moc libilo. Sice mi prislo ze ta 159 jede o fous lip a hlavne ten motor ma na diesel lepsi zvuk, sice porad to neni R6 od BMW ale proti vsem tem dieselovym 4-valcovym chrchlakum je to velkej rozdil.
Nicmene jak 2,4jtd tak avensis D4D Ti nebudou jezdit za 5.5l jako ta cOcktavka...

16.12.2010, 09:07 |
Wasp to Spirit: u mne to bylo něco jiného, ale to tu nebudeme rozebírat ;) Kdyžtak se mohu poptat jestli tu ještě nějaká neni;)

16.12.2010, 09:41 |
Yawor to ne, ta 2.4jtd jede kolem 8-8.5...
Yawor: ty si vzal tu krásku,co tu nabízel tykeev?
Jinak 159 nepojede za 5,5,ale taky je to trochu jinde než ta okta...

30.12.2010, 14:29 |
Yawor walish : sorry za pozdní reakci - přehlédl jsem. A ano :-)