Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Lenost aneb vse na dalkovy ovladani

o Navštíveno 1298x o
o 14.12.2010, 20:43 | empiK (M)
Mate nekdo zkusenosti se systemem Unica Airling? [ Link ] Premyslim o necem na ovladani svetel a venkovnich rolet z gauce a postele.

o 14.12.2010, 20:51 | dolph
heh.. zrovna včera kolega objednával tenleten systém pro jednoho zákazníka. sami jsme zvědavi jak nám potom poreferuje. Co jsem odzkoušel tak bylo od firmy Moeller teď Eaton bezdrát jednička vypínač a světlo.. vypínač si nalepíš kam chceš a kde se to hodí. U tehle Uniky to nebude určitě jinak. Světla,žaluzky,stmívač --> vysílač+příjmač a máš to. Dizajn mají fajn, líbí se mi.
o 14.12.2010, 21:08 | Kamil
o 14.12.2010, 21:10 | FBS
tady na tohle jsem strašnej úchylák a až jednou budu stavět/rekonstruovat, tak bych chtěl jednou "ústřednou" ovládat celej barák :-)
o 14.12.2010, 21:25 | rcman
Taky bych to bral mít všechno takhle na dálku. Ideálně, ještě abych to mohl spravovat přes telefon a tak.

Jedinný co mám doma zatim bezdrát. Jsou dvě bezdrátový zásuvky s dálkou.

Příští rok mě čeká velká rekontrukce, tak se možná do něčeho nechám ukecat...
o 14.12.2010, 21:30 | crestik
vím o dvou automatizovaných barákách, a to tak, že dost chytrých, a problémů je tam přímo úměrně pořizovací ceně :-)
o 14.12.2010, 21:41 | cezetko | Upraveno: 2010-12-14 22:44:56
crestik: poreferuj konkrétně. Tohle téma mě hodně zajímá a myslím, že mu víc než dost rozumím.

Jinak xComfort od Moellera hodně používáme, ale má dost velké nevýhody. Takže v případě možnosti rekonstrukce jsou vždy lépe kabely.

Kdyby "náhodou" chtěl někdo nějaký info, tak napište na mail, klidně na pracovní. Naše firma je [ Link ]
Zabýváme se "inteligentní domácností" od bytů, až po velké domy. Převážně rezidentní sektor.

Další info např. na [ Link ]

Jinak Unica Airling nic moc, takový trochu chaotický. Slučuje několik výrobců a technologií dohromady. To ale dělá většina firem, ale já osobně bych si vybíral jinak. Nicméně hodně záleží na konkrétní situaci.

Samozřejmě jestli někdo máte s Unicou zkušenosti, sem s nima, popř. na mail. Rád se poučím o dalších směrech.
o 15.12.2010, 00:55 | Tuner#2 | Upraveno: 2010-12-15 01:55:01
A co Control 4? To jsme začali dělat na audio, ale umí to ovládat, topení, světla, rolety, zkrátka vše co se naprogramuje a ovládání buď přes dotykový displej a nebo mobil (lépe řečeno iPhone)

[ Link ]

o 15.12.2010, 09:48 | cezetko
Control4 dobrý, na spoustu věcí krkolomný. Teď zrovna v něm řeším nějaké záhadné anomálie.

Cenově vychází dobře, ale jeho kvalita tomu odpovídá. Zase je tam vcelku easy nasazení. Nevýhoda je, že se do toho jentak něco nedá přidat, na co není ovladač. Jestli tedy nejste zdatní programátoři LUA
o 15.12.2010, 11:08 | Jozzo
osobně preferuji moeller ,viděl jsem i přednášky jiných výrobců a celkem slabota
o 15.12.2010, 14:37 | cezetko
Moellera rozhodne nepreferuji, ale jakmile nekde nejsou draty, tak je to asi nejlepsi reseni
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3315 sekund.