Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: bezdrat klavesnice s touchpadem?

o Navštíveno 1116x o
o 14.12.2010, 13:52 | H-Honza (M) | Upraveno: 2010-12-14 14:54:24
shanim nejakou bezdrat klavesnici s touchpadem, a nasel jsem jen tyhle tri, dve z nich jsem videl a moc mi nevyhovuji, nemate nekdo prehled jestli neexistuje neco lepsiho?

Logitech Mediaboard Pro nema zadny multimedia tlacitka, a touchpad je dost malej..

Trust Thinity Wireless to samy, navic dost titerny...

ACUTAKE nejaka taky mrnava a navic pro me neznama...

Logitech diNovoEdge jsem nikde nevidel nazivo....

komunikace bluetooth apod. neni rozhodujici, proste bezdrat :o)

o 14.12.2010, 14:13 | muSlim | Upraveno: 2010-12-14 15:19:26
Logitech Mediaboard Pro som mal k PS3, predával som tuna na fóre. Nepáčil sa mi zdvih a reakcie kláves, übermalý touchpad (nepoužiteľný prakticky) a veľkosť a absencia nejakých kláves použiteľných na PS3 only.

Trust Thinity Wireless mám doma, ale ja to mám k občasnej práci na HTPC a väčšinou na ovládanie HTPC softu samotného, k čomu vyhovuje. Výdrž na jedno nabitie pri zhruba 2x týždennom intenzívnom používaní na prácu asi mesiac, možno aj cez mesiac. Jediné čo mi na nej vadí je rozloženie kláves (už si nepamätám ale čo mi konkrétne vadí, musel by som byť u toho) a že nieje podsvietená, to je dosť bolestivé. Inak je fasza, na to k čomu to potrebujem mi postačí, ale i tak ju asi v Januári vymením za ešte menšiu, viď obrázok :-) Touchpad je síce malý, ale na bežný pohyb postačuje, navyše podporuje primitívny multitouch a to že dvoma prstmi scrolluješ po stránkach, alebo foldroch, alebo podľa toho ktorý program čo za funkciu má nastavenú na scroll-wheel myšky...

DiNovo Edge sa mi tiež páčilo, ale niesom si istý či to má touchpad, možno sa zle pamätám ale mám za to že to koliesko napravo nebol touchpad, splňal len nejaké primoš funkcie a preto som to vyradil z výberu...

EDIT: tak nie, je to touchpad, u6 si teda nepamätám prečo som to vyradil :-)

[ Link ]
o 14.12.2010, 14:16 | muSlim | Upraveno: 2010-12-14 15:20:22
A chystám sa kupovať túto, ešte menšiu, ešte krajšiu, ešte príjemnejšiu, podsvietenú a vôbec, megapeknú jablčkovskú (nie je to Apple, ale dizajn sedí) :-)

Doporučujem ešte mrknúť aj na stránky Perixx-u, chcel som najprv od nich ale ešte nebolo v predaji to čo sa mi páčilo...

[ Link ]

foto k příspěvku  od muSlim

o 14.12.2010, 14:29 | muSlim
Ešte si dovolím linknúť jeden môj starší thread kde som toto riešil, možno tam niečo nájdeš :-)

[ Link ]
o 14.12.2010, 15:26 | H-Honza (M)
super diky!

ja to chci k ntbooku nebo k mini PC co bude napojeny na telku v obyvaku, osvicena by byla fajn, mrnava je neprakticka. Vzhledem k prckovi by mi jeste vyhovovalo kdyby byla gumova a omyvatelna :O)
o 14.12.2010, 15:33 | CervinVega
na telku doporucuju mrknout na Apple mac mini, vse v jednom, minimalni spotreba, super pro bezneho uzivatele po tydnu pouzivani, nebudes se nikdy ohlizet na Widle :-)
o 14.12.2010, 15:46 | H-Honza (M)
koukal jsem, ale cena me odradila...
Chci prckovi do pokoje k placce bud nejaky mini pc s hdd s nejakyma tema pohadkama nebo nejaky mediacentrum, jeste nevim
o 14.12.2010, 15:54 | CervinVega
us ebay za par dolaru...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3401 sekund.