Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rozmluvte mi tento telefon

o Navštíveno 1605x o
o 14.12.2010, 11:13 | War
Dlouhou dobu se rozhlížím po nástupci svého stávajícího telefonu, který po 4 letech provozu opravdu nestíhá (Nokia E61)
Protože jsem google positive, mám doménu a všechny věci po účtem Googlu, tak je přirozenou volbou Android plus jsem zvyklý na hw klávesnici. Na tu jsem posléze rezignoval. No a mám problém, protože ty plastové záležitosti od HTC nebo Samsungu mě vůbec neuspokojují a nevěřím, že budou dlouho fungovat. Nejsem šťoural, chci telefon používat, ne se v něm vrtat pokaždé, když mi něco spadne. Preferuju něco, co má tuhost E61. Čekal jsem co nabídne O2 v rámci našeho firemního tarifu a kromě zastaralé a drahé Motoroly Milestone mám smůlu.
Ted jsem v Asbisu narazil na Dell Streak. [ Link ]
Kromě toho, že je kovový, příjemně velký, má slušný hw na něm nenacházím žádné chyby. Možná slabší foťák, ale tuto vlastnost nehodnotím.
Největší slabinou je asi car docking station, což je jakási přísavka na čelní sklo, bohužel z Nokie jsem zvyklý na držák vyvedený z palubní desky.
Vidíte na něm něco co mu chybí co jsem přehlédl? (aktualizace na android 2.2 s cz menu už je k dispozici)

Někdo z vlastníků Androidu - může mi poradit s aplikacemi?
1)skype, icq, synchronizace s exchange, předpokládám, že je standard
2)na E61 mám Call Manager, který má blacklist lidí, kteří se mi nemají dovolat
3)potom nahrávání hovorů (kvůli technickým supportům) bez pípání
4)program na správu hesel, který se synchronizuje s pc

o 14.12.2010, 11:26 | Yawor
- co jsem četl,tak nemá klasickej miniUSB. ale nějakej special dell..... Andoid je tam tuším zatím jen update na 2.1

počkas bych na něco s 2.3... Nexus, nebo [ Link ] ;)
o 14.12.2010, 11:28 | War
verzi 2.2 mám ověřenou:
30.11.2010: aktuálně je ke stažení update na Android 2.2, který přidává mimo jiné i CZ menu!
Update provedete v telefonu přes menu:"Settings/About Phone/System Update"

o 14.12.2010, 11:33 | Yawor
tak paráda :-)
ad motorola - je tu i ta druhá verze - MOTOROLA XT720 Milestone, nebo defy - ale ne CZ prodej
o 14.12.2010, 11:35 | muSlim
Hlavne nepočúvaj na rady Yawora, ten o tom vie hovno, a ešte si kúpil Alfu Romeo... :-D
o 14.12.2010, 11:39 | Midnite
slim: :D
o 14.12.2010, 11:47 | War
já bych to raději koupil v cz, čímž xt270, acer i nexus padá
o 14.12.2010, 12:00 | C...arlos
Já mám Milestone a nemůžu si ji vynachválit, takže bych třeba počkal na MM2.
o 14.12.2010, 12:59 | MaSuZaPi_Honza
dle mého názoru pokuď androida tak jedině s HW od HTC. Všechno ostatní tak nějak šlape nešlape.
o 14.12.2010, 13:15 | FSAL
Slim :DDD
o 14.12.2010, 13:15 | War
a něco jiného než pocit? hw od htc považuju za nejslabší článek celého androidu
o 14.12.2010, 13:18 | MaSuZaPi_Honza | Upraveno: 2010-12-14 14:21:58
Tak to si vyzkoušej třeba Desireho a pak to porovnej se Samsungem,nebo Xperii. Měl jsem toho v ruce několik a nestabilnější je rozhodně HTC.
Tomu že by se mi do ruky dostalo několik vadných kousků od jiných výrobců bych nevěřil.
Problémy jako zasekávání, opakovaná nutnost továrního nastavení,kvůli různým příčinám apod.

Já si zatím udělal obrázek takovej.
o 14.12.2010, 13:24 | jasisoft
skoda ze htc vyraba aj motorolu milestone, aj xperiu x10 a zopar dalsich modelov ktore maju logo ineho vyrobcu..... :-))) taky desire nie je tak masovo oblubeny len tak zo srandy....
o 14.12.2010, 13:26 | MaSuZaPi_Honza
já mluvím o praktických zkušenostech. S těma tel. se setkávám dnes a děnně
o 14.12.2010, 13:29 | War
Měl jsem v ruce Galaxy S a stalo se mi, že se na chvíli stopnul a pak se zase rozjel, ale to jsou záležitosti, ke kterým doženeš asi každý operační systém. Především mi vadí, že zpracování HTC je prostě korejsko čínské, takže vrže, za vysouvací mechanismus Desire Z se nikdo ze skalních příznivců HTC taky nepostaví. Z mého pohledu je to ošizené již zvenku, zevnitř to málokdo posoudí s nějakou statistickou relevancí.

Sedám pomalu do auta a jdu si udělat radost. Ještě nějaké námitky proti Dellu?
o 14.12.2010, 13:32 | MaSuZaPi_Honza
nijak se nehádám jen říkám svůj názor... Zatím jsem všechny androidy porovnával s klasickým HTC desire a vždy byl Desire o kus dál. A konkrétně zpracování mi špatné nepřijde. Desire Z jsem v ruce nedržel
o 14.12.2010, 13:34 | Legacy 2.5
Co jsem zkoukl, přečetl, tak bych se Dellu nebál, navíc tohle je prostě něco mezi.
o 14.12.2010, 15:11 | /// MiŠeL ///
ja teda htc už nikdy aspon pro mě nepraktický sice nic nevrže ale imrvere vybitý po 2,1 nejdou nahrávat aplikace na kartu a to že mě 3x neprobudil do práce už mě dostalo takže pude pá (ps: neni to desire)
o 14.12.2010, 16:40 | Zip
[ Link ]

možná pozdě, ale přeci
o 14.12.2010, 17:15 | Jozzo
Mišel:Kolikrát mě nevzbudil WM 6.1 ani nepočítám...
o 16.12.2010, 16:22 | War
Co se tyce prechodu ze symbianu na android, tak mam ponekud smisene pocity...
o 16.12.2010, 16:22 | War
Co se tyce prechodu ze symbianu na android, tak mam ponekud smisene pocity...
o 17.12.2010, 09:59 | Yawor
a první dojmy z Dellu ?
o 18.12.2010, 23:24 | War
Mno Dell vypada bytelne a vsechny udivuji velke rozmery. Dell updatem na verzi 2.2 pozapomnel updatovat svuj synchronizacni sw pro pc. Jako uzivatel exchange mi to moc nevadi.
htc se samsungem maji vyyhodu v rozsahlem odemykani rom a root opravneni, ale zatim nic takoveho nepotrebuji.
Synchronizace s exchange pry donedavna byla mizerna, to je ale obecny problem androida. Stejne tak nahravani hovoru je pro android nepreko atelny a stale trvajici problem.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3306 sekund.