Dlouhou dobu se rozhlížím po nástupci svého stávajícího telefonu, který po 4 letech provozu opravdu nestíhá (Nokia E61)
Protože jsem google positive, mám doménu a všechny věci po účtem Googlu, tak je přirozenou volbou Android plus jsem zvyklý na hw klávesnici. Na tu jsem posléze rezignoval. No a mám problém, protože ty plastové záležitosti od HTC nebo Samsungu mě vůbec neuspokojují a nevěřím, že budou dlouho fungovat. Nejsem šťoural, chci telefon používat, ne se v něm vrtat pokaždé, když mi něco spadne. Preferuju něco, co má tuhost E61. Čekal jsem co nabídne O2 v rámci našeho firemního tarifu a kromě zastaralé a drahé Motoroly Milestone mám smůlu.
Ted jsem v Asbisu narazil na Dell Streak.
[ Link ] Kromě toho, že je kovový, příjemně velký, má slušný hw na něm nenacházím žádné chyby. Možná slabší foťák, ale tuto vlastnost nehodnotím.
Největší slabinou je asi car docking station, což je jakási přísavka na čelní sklo, bohužel z Nokie jsem zvyklý na držák vyvedený z palubní desky.
Vidíte na něm něco co mu chybí co jsem přehlédl? (aktualizace na android 2.2 s cz menu už je k dispozici)
Někdo z vlastníků Androidu - může mi poradit s aplikacemi?
1)skype, icq, synchronizace s exchange, předpokládám, že je standard
2)na E61 mám Call Manager, který má blacklist lidí, kteří se mi nemají dovolat
3)potom nahrávání hovorů (kvůli technickým supportům) bez pípání
4)program na správu hesel, který se synchronizuje s pc