Navštíveno 1745x

14.12.2010, 07:47 |
Veva kocourkov hadr :-(
koupil jsem si trilogii František Mrázek - Kmotr, teď jsem v půlce druhé knížky a musím říct, že se tomu ani nedivím, když takhle někoho pustí :-D

14.12.2010, 09:17 |
Cenda prostě chybí trest smrti. Co jinýho s ním.
Rade: A co se ti na tem nelíbí? Prostě je u nás šance na podmínku po 20letech,výjmečně po více letech..(30 let) ale to si nejsem jistý.. Hotovo.. Nevěř,ale tomü,že ho pustí..
O to se pokoušel i Vocásek(Vrah který dostal poslední trest smrti, později změněn na doživotí,mám dojem)..
O návratu uvažuje i Oto Biederman blázen.. Ale stejně jako Ludvík Černý,Dušan Kazda,Ivan Roubal, se nedostanou Ven.. Alespon v to teda doufám.. :-)

14.12.2010, 10:13 |
PK Já bych řek, že ani nemusí bejt trest smrti, ale nastolil bych tvrdší podmínky ve vězení. Dal bych mu doživotí s tím, že nikdy nemá nárok na propuštění. Cela by byla menší místnost s maximálně jedním pidi okýnkem. Tam akorát postel, hajzl a to je tak všechno. Každej den brzo ráno budíček, naložit a odvíst makat. Takovýhle a celkově všechny vězně bych využíval na ty nejhorší práce co jsou. Tam hezky všechno růčo oddřít bez nějaký pomocný techniky (např v dole lopata a krupmáč). Tím si zaslouží jídlo a vodu a vydělávali by i na chod vězení. Pokud se pokusí zdrhnout - ty co maj doživotí, tak hned zastřelit a vůbec se s nima nemazlit. Ty co ho nemaj, tak zmlátit do bezvědomí. Třeba by si to příště rozmysleli.
PK: zmlátit do bezvědomí?? No tak neblázni.. podle trestu a trestné činnosti bych spíše přídával roky navíc ve věznici..

14.12.2010, 10:26 |
PK tak samo někoho, kdo by tam byl za nějakej menší přetupek by se to netýkalo, u toho by bylo dobrý přidávat ty měsíce a roky. Ale u těch těžších případů bych to klido zaved, plus ještě přidat ty roky.
Překvapilo mě když před nějakým rokem utekli Roman Čabrada společně s Roztočilem.. Tak Cabrada dostal 2.5roku navíc(což je nic za utek). A Roztočil snad nedostal vubec navýšení trestu..

14.12.2010, 11:56 |
Cenda PK > na sebe si stejně nevydělá, vzhledem k povaze nejvyšší ostraha a z vězení nemůže, takže zbytečný komplikace a náklady, navíc stejně jsou věznice přeplněný. A proč to všechno? Víc se ušetří provazem a je klid.
provaz, injekce, křeslo... kua když je tu těch solárních elektráren tolik, tak proč je nevybít trochu? :)

14.12.2010, 13:43 |
Cenda spíš nevybít ... co kdyby skákali z 50m přímo do panelů?
Midnite: Ještě jsi zapomněl na plynovou komoru.. :-)
presne tak jedine okamžitej trest smrti u takovejhlech zmr*ů! Proc je sakra vubec zrusenej :-(

14.12.2010, 18:51 |
X-sat (M)
Aby jste ještě trošku ochutnali ze zákulisí českého práva...
Moje aktuální osobní zkušenost. Debil zavraždí vlastní babičku, ze zuřivosti a takový ten typ člověka "celý život v rohu". K vraždě se přizná (moc se mu nechce, ale přeci), podepíše 2 protokoly s doznáním a přímo na místě činu přesně popíše, co a jak dělal. Do protokolu i do kamery sdělí informace, které může znát opravdu jen ten, kdo to udělal... Je mu sděleno obvinění a na scénu přichází advokát. Klient do protokolu po sdělení obvinění z vraždy vše popře.
A teď schválně, co si myslíte, že z výše uvedeného lze použít před soudem jako důkaz...?
Jen výpověď po sdělení obvinění. Vše ostatní včetně videozáznamu přímo z místa nelze použít jako důkaz.
Ano, to je trestní právo v ČR.
Asi lepší nevědět,co :-(

15.12.2010, 08:50 |
Cenda nic divnýho, u nás zákon chrání zločince a ne poškozené.
Souhlasím s trestem smrti. Za takové věci provaz a hotovo. A vězení pro tyhle zmrdy pěkně ostrý, aby se jim chtělo co nejrychleji zdechnot a nezatěžovali státní kasu.