Navštíveno 1745x

Protoze jsem mel vzdy po holeni ziletkou podrazdenou kuzi na krku, nabidl mi kolega zapujceni el. strojku Braun series 3. Na tvari, kolem pusy, brada, to vse oholi paradne a rychle, ale na krku mi to porad nejde, protoze fousy tam rostou ruznym smerem a jsou dost polozene, takze zkousim ruzne smery, tlacit, coz bohuzel vede k podrazdeni kuze jako pri holeni ziletkou. Takze mate nejaky figl ? Premyslel jsem, jestli by nebyl pro me lepsi takovy ten strojek s trema koleckama ?
Jestli máš planžetovej, tak prostě nahoru dolu vzít do dvakrát než si na to fousy zvyknout a občas doholit normální žiletkou
pokial su na krku dlhsie tak najprv to skrat tym zostrihavacim nadstavcom a potom ohol normalne planzetami na holenie...

13.12.2010, 21:03 |
Lubak Mrazi ten samej problém jsem registroval také když jsem měl půjčeného Brauna, pak jsem dostal Philips s hlavicí s 3 kolečkama:-) a o poznání lepší, jen praktikuju, kůži na krku lehce druhou rukou napnout a oholí to uplně krásně.
musíš se pořádně rozkročit .-))

13.12.2010, 21:37 |
FSAL nocarret :DDDDD
:-D nechci cist toppic o strihani nehtu... :-D se mi rozbijej sklenice - co s tim?? :-)))
Sorry za OT...
nocarret, tmx.806 :-))))))))))))))))))))))))))))))
"...necham si to radsi udelat v dilne, bude to jistejsi" :-)
volove :o)))) teď neusnu.

13.12.2010, 23:29 |
sotek :-))

14.12.2010, 07:57 |
Veva nocarret :-D