Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > elektro obchod

o Navštíveno 1092x o
o 12.12.2010, 19:47 | crestik
nemáte nějaký osvědčený šop na rádia, věže, budíky, široký sortiment atd? Je toho sice plný net, různé hyperzboží, nejceny, ale tak něco hledat je pěkně na prd.
Už jsem to několikrát potřeboval, teď konkrétně naháním rádio pod kuchyňskou linku

o 12.12.2010, 20:26 | jasisoft
skus alzu.....alebo ak mas chut riskovat tak dealextreme, pixmania alebo ebay.....
o 12.12.2010, 20:32 | hawai
pixmania můžu doporučit. měl jsem z toho trochu strach ale nakonec naprosto v pohodě. zboží jsem měl doma do týdne od objednání
o 13.12.2010, 07:19 | Zdeny60
Rádio pod linku jsem vyřešil elegantně autorádiem.Za 5tikilo a hraju už 5 let. Bedny starý dobrý Mission 760 (highend pro chudé .-) mám nad linkou a na zprávy super:-)Anténa=půl metru drátu do spáry mezi linku a zeď. napájení AC/DC adaptér 13,2V od noťase zdarma dal kámoš.
o 13.12.2010, 16:42 | crestik
je to pro slečnu, která má ten byt trochu sladěný, takže nějaké zběsilosti typu walkman s adaptérem od větví a repráky hýýýr, káble hýýýr se asi nebudou konat :-)
o 13.12.2010, 16:46 | Zdeny60
Ale takový pěkný Pincek DEH 77, hmmm, to bych kašla na sladěný nesladěný... :-)Jde jí o zvuk a nebo o dyzajn? jestli o to druhý, tak pak jedině Bang Oluffsen.
o 13.12.2010, 17:10 | crestik
jop, ten pio se mi taky moc líbí :-P Jde hlavně o ten zvuk, je zvyklá na reproduktor svojeho mobilu položeného na poličce :-))
o 13.12.2010, 18:49 | Zdeny60
Nj, tak to by ji mohlo porazit:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3228 sekund.